1 av 3
- Foto: All over press
2 av 3
- Foto: All over press
3 av 3
- Foto: All over press

Charlie Sheen får beröm i sängen: "Är ett kraftpaket"

Han har haft ett tufft år, Charlie Sheen. Men stjärnan får bra recensioner när älskarinnan berättar om hans prestationer i sängen.


Mer om Bree

Bree Olsons verkliga namn är Rachel Oberlin. Hon har vunnit fem tusen dollar i tävlingen "Vem är den största horan?" där hon tävlade mot andra porrstjärnor.

Hon har nu lagt porrindustrin på hyllan och ska satsta på en vanlig skådespelarkarriär.

Porrstjärnan Bree Olson var en av de tjejer som bodde tillsammans med Charlie Sheen, 45, och benämndes som hans "gudinnor". 25-åriga Olson, som gjort fler än 250 vuxenfilmer, bröt med Charlie i april. Nu talar hon om sin tid med den före detta "2 and a half men"-skådisen.

För Playboy berättar hon att det var Charlie som bjöd över henne till sitt hus. Efter det tillbringade hon mycket tid tillsammans med stjärnan.

– Han är bra i sängen, jag menar, han har övat en hel del, säger hon till herrmagasinet.

Hon avfärdar även rykten om att Charlie skulle vara hårdhänt. Tvärtom ska han enligt porrstjärnan vara "omtänksam och försiktig" mellan lakanen.

– Han är en rockstar, ett kraftpaket. Han är en väldigt sexuell och sensuell människa. Han är verkligen lockande, säger Bree.

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Harry Styles stalker får fängelse

Hooja kommenterar älgvandringen

igår 21:52
Artistduon Hooja blir älgvärdar i SVT. Den 2 maj klockan 19.00 kommenterar de årets säsong av "Den stora älgvandringen".

Ännu en VM-hjälte fick lämna "Masked singer"

igår 21:26
Halvvägs in i säsongen av "Masked singer" har panelen hittills endast lyckats skrapa ihop ett enda poäng. Den tilldelades Måns Zelmerlöw som prickade in VM 94-hjälten Tomas Brolin i det allra första programmet.

Därför är "Gift vid första ögonkastet"-deltagarna så unga i år

igår 19:54
Årets säsong av "Gift vid första ögonkastet" är i full gång och många har reagerat på den unga deltagarskaran. Nyheter24 frågade produktionen varför de medverkande är så unga i år.

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

igår 18:14
Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez förlorade hastigt sin näst äldsta dotter förra året. Nu är hon gravid igen med sitt tolfte barn. "Glada för detta lilla hopp om ljus", skriver hon på Instagram.

Nas kommer till Sverige

igår 17:00
Den amerikanske rapparen Nas ger sig ut på Europaturné för att fira 30-årsjubileet av albumet "Illmatic". Efter turnépremiären i Helsingfors i höst kommer han till Stockholm 24 oktober. Nas ska framföra sitt album i dess helhet. Sitt jubileum firar han också genom att släppa en ny låt: "Define my namne".