... lägger locket på och bojkottar media. Som Zlatan till exempel.
1 av 3
... lägger locket på och bojkottar media. Som Zlatan till exempel. - Foto: Pontus Lundahl / SCANPIX
Fadde har tidigare levt ett liv i rampljuset med sin före detta flickvän Linda Rosing.
2 av 3
Fadde har tidigare levt ett liv i rampljuset med sin före detta flickvän Linda Rosing. - Foto: FREDRIK PERSSON / SCANPIX
Fadde Darwich gör som många andra kända profiler...
3 av 3
Fadde Darwich gör som många andra kända profiler... - Foto: Charlotte Brunzell/ALL OVER PRESS

Nu gör Fadde en Zlatan - bojkottar media

Känner sig förlöjligad - nu lägger han locket på och vänder medierna ryggen.– Jag gör inga intervjuer längre.


Det här är Fadde

Fadde Darwich blev känd som dörrvaktschef på inneklubben Spy Bar. Hans förhållande med Big Brother-deltagaren Linda Rosing gjorde honom till rikskändis.

Fadde Darwich har under en längre tid levt sitt liv i rampljuset. Under hans förhållande med dokusåpaprofilen Linda Thelenius (Rosing) var han föremål för en intensiv granskning - någonting som uppenbarligen satt sina spår.

Som så många andra stjärnor - däribland Zlatan Ibrahimovic, Carl XIV Gustaf, Ola Lindholm och Tiger Woods - bojkottar nu Fadde Darwich all media.

– Jag gör inga intervjuer längre, säger han till Nyheter24.

Orsaken till bojkotten är att Fadde känner sig sviken och förlöjligad av mediesverige.

– Ni hånar mig.

"Jag har lagt all skit bakom mig"

Fadde Darwich har tidigare berättat om hur han nuförtiden vill bli marknadsförd i egenskap av sin yrkesroll - som personlig tränare och som reklampelare för den i Polen mycket populära sportdrycken Oshee - och inte för vem han är tillsammans med.

– När jag bläddrar igenom en nyhetstidning på webben och inte ser mig själv - jag mår bra av det. Jag känner liksom, varför ska jag vara med? Jag vill inte vara med. Om jag ska vara det så ska det vara tack vare någonting positivt, om jobbet och sådant.

Fängelsestraffet

Den 45-åriga före detta ordningsvakten menar också att han ryckt upp sig och tagit tag i sitt liv. Numera blickar han framåt - någonting han önskar att tidningarna också kunde.

– Det är så tråkigt att det i varje artikel ska framgå att jag avtjänat det och det straffet. Det påverkar väldigt mycket, till exempel när det gäller jobb.

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!