Onsdag 22 Sep
Stockholm

Veckan i Tryck

1 av 2
2 av 2

Nyheter24:s nöjeschef Pascal Engman sammanfattar veckans stora mediala världshändelser.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Veckan i tryck

Pascal Engman är nöjeschef på Nyheter24. Varje fredag summerar han veckans absolut viktigaste händelser.

Besök hans blogg här.

 

[+] Peter Nilsson och Regina Lund.

Det har viskats om det i sociala medier, att två mycket excentriska människor på varsin sida nöjessverige ska förenas i ett topphemligt gemensamt projekt. Peter Nilsson, den ende man som setts bära röda byxor utan ironiska undertoner och skapare av Finlandsfärje-favoriten ”Sture P”. Och Regina Lund, bortglömd, svår och fullständigt galen konstnärssjäl, planerar ett storstilat samarbete. Vad det handlar om är än så länge hemligt. Det står ändå utom allt tvivel att denna fusion kommer att skaka Sverige – på ett eller annat sätt.

 

[-] Veronica Maggio.

Veronica Maggio är Sveriges bästa artist just nu, det står utom allt rimligt tvivel. Men även om man är störst i lilla landet lagom växer man inte så mycket att man måste köpa längre bil. Det är bara fånigt och konstlat att åka runt i en limousine i Sverige. Särskilt när man uppträtt på Allsång på Skansen. Fjantigt, Maggio.

 

[!] Calle Schulman.

Teveproducenten slaktade en orm och visade upp reptilens sargade kropp på sin blogg efter dådet. De första rapporterna talade om att det var en huggorm som fallit offer för den schulmanska vreden, men snart uppdagades det att offret var en stackars hasselsnok som huggits i fyra delar av rabiate Calle Schulman. Ormvänner runtom i landet skyndade att förbanna vansinnesdådet.

 

[?] Prinsessan Madeleine.

Elaka tungor hävdar att prinsessan Madeleine fryser ut Carl Philips flickvän Sofia Hellqvist. Och det skulle ju vara för jävligt, om det nu var så. Dessbättre tror Veckan i Tryck inte att flickan är dum i huvudet, så varför ska hon ha något emot en söt och trevlig liten snärta som Sofia. För att hon inte är blåblodig? Det är i alla fall inte den forna utvikningsbruden som dejtar en smygfet jänkare vid namn Chris, det är ett som är säkert.

 

[()] Elin Nordegren.

Tiger visade sig som bekant vara en gris, men nu har Elin Nordegren hittat en ny rik amerikan. I veckan stod de och smyghånglade inför tevekameror och smattrande fotoblixtar på Östermalm i Stockholm. Det var skönt att se att Elin är kär och galen igen.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Nästa artikel
Veckan i tryck