1 av 2
- Foto: Patrik Österberg/All Over Press Sweden
2 av 2
- Foto: Mattias Hansson / All over press

Veckan i Tryck

Nyheter24:s nöjeschef Pascal Engman sammanfattar veckans stora mediala världshändelser.


Veckan i tryck

Pascal Engman är nöjeschef på Nyheter24. Varje fredag summerar han veckans absolut viktigaste händelser.

Besök hans blogg här.

 

[+] Peter Nilsson och Regina Lund.

Det har viskats om det i sociala medier, att två mycket excentriska människor på varsin sida nöjessverige ska förenas i ett topphemligt gemensamt projekt. Peter Nilsson, den ende man som setts bära röda byxor utan ironiska undertoner och skapare av Finlandsfärje-favoriten ”Sture P”. Och Regina Lund, bortglömd, svår och fullständigt galen konstnärssjäl, planerar ett storstilat samarbete. Vad det handlar om är än så länge hemligt. Det står ändå utom allt tvivel att denna fusion kommer att skaka Sverige – på ett eller annat sätt.

 

[-] Veronica Maggio.

Veronica Maggio är Sveriges bästa artist just nu, det står utom allt rimligt tvivel. Men även om man är störst i lilla landet lagom växer man inte så mycket att man måste köpa längre bil. Det är bara fånigt och konstlat att åka runt i en limousine i Sverige. Särskilt när man uppträtt på Allsång på Skansen. Fjantigt, Maggio.

 

[!] Calle Schulman.

Teveproducenten slaktade en orm och visade upp reptilens sargade kropp på sin blogg efter dådet. De första rapporterna talade om att det var en huggorm som fallit offer för den schulmanska vreden, men snart uppdagades det att offret var en stackars hasselsnok som huggits i fyra delar av rabiate Calle Schulman. Ormvänner runtom i landet skyndade att förbanna vansinnesdådet.

 

[?] Prinsessan Madeleine.

Elaka tungor hävdar att prinsessan Madeleine fryser ut Carl Philips flickvän Sofia Hellqvist. Och det skulle ju vara för jävligt, om det nu var så. Dessbättre tror Veckan i Tryck inte att flickan är dum i huvudet, så varför ska hon ha något emot en söt och trevlig liten snärta som Sofia. För att hon inte är blåblodig? Det är i alla fall inte den forna utvikningsbruden som dejtar en smygfet jänkare vid namn Chris, det är ett som är säkert.

 

[()] Elin Nordegren.

Tiger visade sig som bekant vara en gris, men nu har Elin Nordegren hittat en ny rik amerikan. I veckan stod de och smyghånglade inför tevekameror och smattrande fotoblixtar på Östermalm i Stockholm. Det var skönt att se att Elin är kär och galen igen.

/
/
/
/
/
SVT
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Nästa artikel
Veckan i tryck
Senaste nytt

Mede duckar Israelfrågan: "Kan inte uttala mig"

Scorsese sägs vilja göra film om Frank Sinatra

3 timmar sedan
Filmskaparen Martin Scorsese ska enligt uppgifter till Variety arbeta på en Frank Sinatra-biografi med sin mångårige samarbetspartner Leonardo DiCaprio i huvudrollen.

Kinsella: Jag har aggressiv hjärncancer

igår 21:14
Sophie Kinsella, författaren till storsäljaren "En shopaholics bekännelser", behandlas för "en aggressiv form av hjärncancer", skriver hon på Instagram. Diagnosen ställdes för två år sedan.

Detaljen som avgjorde i "Sveriges mästerkock" 2024

igår 21:05
Det är dags för en rafflande final av "Sveriges mästerkock" 2024. Tess Medina och Josefine Freij ställs mot varandra där de ska laga en trerättersmeny. Men vad var det egentligen som avgjorde vinsten?

Därför avbröts Sveriges mästerkock-finalen i förtid

igår 20:57
Under onsdagen sändes Sveriges mästerkock-finalen, där det skulle avgöras vem som skulle vinna av Josefine Freij och Tess Medin. Men programmets finalavsnitt fick avbrytas i förtid. Här får du veta varför!

Tess Medina vann Sveriges mästerkock 2024

igår 20:56
En lyxig vinnarmeny med kaviar, kalvfilé och mango avgjorde. Tess Medina tog hem segern i finalen av "Sveriges mästerkock". Det känns som ett nytt liv, ett nytt kapitel, en ny era, säger hon till TT om vinsten.