Måndag 26 Sep
Stockholm

Bloggresumén: Vecka 28

Varje lördag listar Nyheter24 veckans hetaste snackisar i bloggosfären. Dessutom utnämner vi en bloggare till veckans bästa. Någon får också ta smällen som veckans kalkon. Vem hissas och vem dissas under vecka 28?

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Bloggresumén

Varje lördag listar en av Sveriges främsta bloggexperter vad det hetaste i bloggosfären varit under veckan som gått. Dessutom får en bloggare en ryggdunk, men någon blir också veckans kalkon.

Du hänger väl med?

Hetaste snackisarna

1. Förändra dig, Kissie!

58,8 % av svenska ungdomar anser att Kissie behöver en makeover, visar en undersökning. Undersökningen har tyvärr bara kartlagt behovet av en makeover på det personliga planet - varför inga åsikter går att utläsa kring hennes plastikoperationer.

Tillsammans med Carola och Victoria Silvstedt toppade i alla fall Kissie listan över kändisar som svenska ungdomar tycker behöva förändra sig själva. Läs mer HÄR.

2. Viktor Fasth

En kille som kallar sig själv för Viktor Fasth gör kaos i bloggosfären. Senast har Viktor Frisk på sin Facebook rapporterat om att Fasth telefonterroriserat honom och ringt upp honom tretton gånger.

Dessförinnan spred Viktor Fasth numret till Kissie - ett nummer som enligt Kissie själv är falskt. Läsare hävdar dock att de kommit fram till Kissie.

3. Peter08 switchar

Peter08 har lämnat Finest. På den nya bloggen hos Improveme skriver han:

"Det har också varit ett rätt konstigt efterspel från när jag sa att jag skulle lämna men det känns lite opassande att blogga om det just nu så jag väntar med det...

En annan sak jag rätt länge har stört mig på är att så fort man bloggar på ett community så får man lixom en miljard popups för deras facebook fanpage och massa irriterande grejer ivägen"

Men snälla, Peter. Skynda dig med den nya designen hos Improveme. Den nuvarande är snuskigt ful.

 

Veckans bästa

Olivia är det nya stjärnskottet i bloggosfären. Med en ständigt växande läsarskara provocerar hon. Hon skriver en helt vanlig barbieblogg, men hon gör det med den äran. På smarta sätt marknadsför hon sig själv och vågar sticka ut - någonting som uppenbarligen ger resultat. Hos Nyheter24 är hon veckans bästa - och vi hoppas få se henne fler gånger.

 

Veckans kalkon

Ami of Sweden har bestämt sig för att släppa egna kondomer med hennes ansikte på förpackningen. Precis som Peter08 gjorde för ett tag sen.

Bloggresumén undrar hur sexigt det vore att ta upp en kondom där Ami finns avbildad, precis innan kärleksakten ska dra igång? Var beredd på att bli dissad!

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.