1 av 4
- Foto: All Over Press
2 av 4
- Foto: All Over Press
3 av 4
- Foto: All Over Press
4 av 4
- Foto: All Over Press/Kollage

Marc Anthonys svartsjuka knäckte förhållandet

Efter sju år tillsammans går Marc Anthony och Jennifer Lopez skilda vägar. Orsaken sägs nu vara den psykiska misshandel som J Lo utsatts för av sin svartsjuke ex-man.


Lopez kärleksliv

1997 gifte sig Jennifer Lopez med servitören Ojani Noa. Äktenskapet höll ett år.

1999 var hon tillsammans med Sean "P Diddy" Combs. Förhållandet höll i två år.

2001 gifte sig Jennifer med en av sina dansare, Cris Judd. De träffades under inspelningen av singeln "Love don't cost a thing". Äktenskapet tog slut år 2003.

2003 börjar Jennifer dejta skådespelaren Ben Affleck, som friade till henne med en diamantring värd 1,2 miljoner dollar. Deras planerade bröllop, som skulle hållas samma år, ställdes in bara timmarna före vigseln.

2004 blir Jennifer tillsammans med Marc Anthony.

2008 får de tvillingarna Emme och Max.

2011 går paret ut med att de ska skilja sig.

I fredags kom beskedet som chockade hela världen - Jennifer Lopez skiljer sig från sin Marc Anthony.

Paret gick ut med den omskakande nyheten i ett pressmeddelande.

– Det har varit ett gemensamt beslut. Det är en väldigt smärtsam tid just nu och vi hoppas att vi får bli lämnade ifred, säger de.

Dolde krisen

Under hösten 2011 var artisten och skådespelerskan Jennifer Lopez, 41, en av de nya jurymedlemmarna i amerikanska Idol för första gången. I samma veva utsågs Jennifer till världens sexigaste kvinna av People Magazine.

Inte nog med det; hon gjorde även en efterlängtad comeback som artist, och med sin nysläppta skiva och hitlåten "On the floor" toppade hon listorna.

Hon verkade ha allt. Men bakom kulisserna dolde sig en tragedi - hennes äktenskap med Marc Anthony, 43, var i kris.

Psykisk misshandel

Spekulationer om parets skilsmässa är redan igång. Många menar att Marc konstant utsatte Jennifer för känslomässig misshandel, och bland annat Jennifers stylist Phillip Bloch ställer sig bakom ryktena.

– Marc är väldigt kontrollerande som person. I början gillade Jennifer det och de var väldigt kära, säger han till Daily Mail.

Sedan flera år tillbaka har det dessutom funnits obekräftade misstankar om fysisk misshandel.

Fortsätter jobba

Jennifer är dock inte den som ger upp, och redan nästa vecka ger hon sig av till Ukraina för att uppträda på ett bröllop. Prislappen för Jennifers närvaro? En miljon dollar.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!