Lördag 24 Jul
Stockholm

Här är bloggarnas extraknäck

1 av 6
2 av 6
3 av 6
4 av 6
5 av 6
6 av 6

Tidningar, skokollektioner, skivkontrakt och tavlor. Här är storbloggarnas extraknäck.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Blondinbellas trauma

Skräcknätter som dessa är inte ovanliga att drabba utlandsturister. Under juli 2008 råkade Blondinbella ut för en mardrömsnatt i Italien. Blondinbella blev våldtagen av italienska män efter att hon lämnats ensam på dansgolvet.

Kort därefter tog hon en bloggpaus.

Läs mer om natten HÄR.

Att vara bloggare ger många förmåner och öppnar nya dörrer för nya steg i karriären. Många av Sveriges största bloggare har valt att använda bloggen som marknadsföringsplats för sina sidoprojekt.

Trenden är tydlig, det är webshoppar som dominerar när det gäller bloggarnas projket.

Blondinbella, entrepenörsdrottning minst sagt. Hon har släppt en egen kollektion med kläder kallad "Classified", investerar sina pengar i trendiga projket och är chefredaktör för tidningen Egoboost. Isabella Löwengrip har klättrat dit ingen annan just nu når och snart är bloggen hennes extraknäck och inte tvärtom.

Carolina Gynning, numera filmstjärna som inte bara syns i teverutan och i bloggen. Hon lever även på sin konst som hon tidigare blivit miljonär på och senast visades hennes konst på de speciella glas som går att köpa på svenska inredningsburtiker runt om i Sverige. Med jämna mellanrum har Gynning utställning där hennes konst är till salu. Nu har hon ställt sig till skaran som öppnat en webshop dr man både kan köpa konst, och smycken.

Kenza Zouiten, en svensk internationell succé vars kollektion med skor och kläder säljs i Europa. Dessutom har hon skrivit kontrakt med ett av världens största skivbolag Universal och även om det just nu ligger på is förväntas bloggaren göra succé när det väl kommer igång. Hon designar även smycken för Guldfynd.

Tyra Sjöstedt är bloggaren som tillsammans med Kenza gjorde succéformatet Kenza&Tyra; Show. Nu har hon dirivit sin webhop med smycken till enorm succé och faktiskt även öppnat en fysisk butik fullpackad med smycken.

Hugo Rosas började i "Den rätta för Rosing" men blev sedan en av Sveriges största bloggare. Nu har han öppnat sin egen modeshop där han samlat kläder från olika webshopar.

Dessie gjorde det som ingen annan bloggare riktigt lyckats med. Hon släppte en enormt populär låt vid namn "Watcha got" som klättrade spikrakt upp på listorna. Trots den unga åldern signades hon av ett stort skivbolag och låten fick stor medial uppmärksamhet. Nu ska hon spela in fler låtar.

Foki tog en tripp till andra sidan jordklotet och stannade där. Tillsammans med sin pojkvän lever hon nu ett väldigt spännande liv  i Thailand och har lanserat sitt egna klädmärke och sin egna webshop med egendesignade plagg.

Michaela Forni är bloggare och en av den trio som utgör programmet Glamourama. Tillsammans med en återförsäljare släppte hon en kollektion med skor.

Dennis Maglic har även han öppnat en webshop. Han satsar på vintage-marknaden vilket gör honom unik när det kommer till bloggares webshoppar.

Petra Tungården är en annan bloggare och Glamourama-stjärna som valt att göra något på sidan av bloggen. För inte så länge sedan släppte hon en egen kollektion av smink tillsammans med ett större märke.

Kommentera
Kopiera länk
Dela