Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Robbie Williams: "Jag är kommunist"

- 29/07/2011, 10:40 -
Han tvivlar dock lite på sin tro.
1 av 3

Han tvivlar dock lite på sin tro.

Anders Wiklund / SCANPIX

Robbie Williams är nämligen sugen på att köpa en Rolls Royce.
2 av 3

Robbie Williams är nämligen sugen på att köpa en Rolls Royce.

AP Photo/Markus Schreiber/SCANPIX

Robbie Williams.
3 av 3

Robbie Williams.

AP Photo/Matthias Schrader/SCANPIX

Men han tvivlar på sin tro. Han vill nämligen köpa en Rolls Royce.

Robbie Williams, 37, berättar i sin blogg att han är anhängare till den kommunistiska rörelsen.

"Kapitalistisk konspiration? Jag håller med. Systemet är menat att explodera och jag tror att det sker ganska snart....Om vi kan få kommunism att fungera, utan korruption....Jag är på", skriver han i ett blogginlägg.

Samtidigt tvivlar Take That-sångaren på sin kommunistiska tro. Han är nämligen sugen på att köpa en Rolls Royce Phantom. Robbie Williams menar att det är en bil som är symbolisk för människans stora materiella behov - någonting han ser negativt på.

"Jag har ett Rolls Royce Phantom-problem just nu..har haft det i några år nu..om sanningen ska fram så....skulle jag älska en. Men jag tänker mycket på er och vad ni ska tycka om mig...Jag vet att det är ett vulgärt sätt att visa rikedom....Jag antar att jag ber om ert tillstånd..låt oss ha en omröstning..Om en majoritet av er tycker att det är okej så köper jag en, om inte så struntar jag i det, helt seriöst".