1 av 3
- Foto: Sofis Blogg
2 av 3
- Foto: Dessies blogg
3 av 3
- Foto: Gynnings Blogg.

Veckans snyggaste bild

I vanlig ordning har Nyheter24 utsett veckans snyggaste bilder bland bloggosfärens drottningar.


Tävla!

Självklart kan du också nominera dig själv, en vän eller någon annan storbloggare till nästa vecka. Mejla din nominering till hetastebloggaren@nyheter24.se.

För många börjar semestertiderna gå mot sitt slut men bloggarna dröjer sig kvar i sommaren ett tag till. Samtidigt låter de oss följa med med hjälp av deras välbesökta bloggar. Men man behöver inte åka långt för att ta de där riktigt vackra bilderna.

Första platsen tillhör denna vecka Sofi Fahrman som är på en välförtjänt semester. Hon passar ändå på att bjuda oss på den här fantastiskt snygga bilden. Det är inte bara det klarblå havet och känslan av semester som får oss att älska denna bild. Det är även Sofis brunbrända hy och känsla för enkelhet som gör det hela till en perfekt bild. 

Även Carolina Gynning är med denna vecka och är en stark tvåa med denna bild. Hon har hittat sitt eget semesterparadis där hon tillbringar sina dagar i solen. Det liknar mest en medelhavsö men nej, det är faktiskt vackra Gotland där Carolina och henne pojkvän Alexander Lydecker nu letar lantställe.

Medan andra bloggare flyr över gränsen är Dessie kvar och kammar samtidigt hem veckans tredje plats. Denna vecka visar hon bloggvärlden att man inte behöver gå runt i mjukisar, oborstat hår och gymnastikskor bara för att man är på landet. Här bjuder hon på en söt bild från hennes landställe.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!