Lördag 31 Jul
Stockholm

Tyra Sjöstedt i blodigt drama

1 av 2
2 av 2

Inspelningarna av Kanal 5:s storsatsning Sommarspelen är redan i full gång. Och det har redan blivit blodigt. Bloggerskan Tyra Sjöstedt skar upp handleden i olycka.- Jag slog i ryggen rejält och skar upp handleden.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Sommarspelen - här är några av deltagarna

Sommarspelen är Kanal 5:s nya program som kommer att sändas i höst.

Inspelningarna av programmet börjar under sommaren.

 

Några av deltagarna vi kommer att få se slåss mot varandra:

Katrin Zytomierska

Glenn Hysén

Sara Lurnholt

Peter Wahlbeck

Göhkan "Gurkan" Gasi

Martin Melin

Christer Sandelin

Annie Steel

Fadde Darwich

 

Bloggerskan Tyra Sjöstedt, 25, är en av deltagarna i Kanal 5:s program Sommarspelen och fick en minst sagt smärtfylld start i första grenen.

- Jag höll mig fast för länge, sedan föll jag ner och slog i ryggen rejält och skar upp handleden. Jag får se om jag överlever detta, säger hon till Nöjesbladet.

"Det kändes inte riktigt ok"

Men det verkar vara mer än de ordinarie grenarna som tar musten ur deltagarna under inspelningen. På sin blogg la Tyra upp några riktigt läskiga bilder på  blåmärken efter att ha fått stryk av en högtryckstvätt på inspelningen.

- Igår så fick vi 64 kilos tryck på oss av en högtryckstvätt när vi tävlade, det kändes inte riktigt ok, för kolla hur hälften av alla deltagare ser ut idag, skriver hon i bloggen.

Kraftiga reaktioner

Många av Tyras läsare blev upprörda efter att bilderna publicerades. En kommentar skriven av "Anna" skriver om händelsen med högtryckstvätten:

"Det är ju för tusan farligt! Pappa köpte en högtryckstvätt för ett par dagar sen, stod överallt med stora varningstrianglar runt att man inte ska rikta strålen mot en människa då det kan orsaka svåra skador. Vad är det för galet program du är med i?"

Kommentera
Kopiera länk
Dela