1 av 2
- Foto: ALL OVER PRESS
2 av 2
- Foto: ALL OVER PRESS

Tyra Sjöstedt i blodigt drama

Inspelningarna av Kanal 5:s storsatsning Sommarspelen är redan i full gång. Och det har redan blivit blodigt. Bloggerskan Tyra Sjöstedt skar upp handleden i olycka.- Jag slog i ryggen rejält och skar upp handleden.


Sommarspelen - här är några av deltagarna

Sommarspelen är Kanal 5:s nya program som kommer att sändas i höst.

Inspelningarna av programmet börjar under sommaren.

 

Några av deltagarna vi kommer att få se slåss mot varandra:

Katrin Zytomierska

Glenn Hysén

Sara Lurnholt

Peter Wahlbeck

Göhkan "Gurkan" Gasi

Martin Melin

Christer Sandelin

Annie Steel

Fadde Darwich

 

Bloggerskan Tyra Sjöstedt, 25, är en av deltagarna i Kanal 5:s program Sommarspelen och fick en minst sagt smärtfylld start i första grenen.

- Jag höll mig fast för länge, sedan föll jag ner och slog i ryggen rejält och skar upp handleden. Jag får se om jag överlever detta, säger hon till Nöjesbladet.

"Det kändes inte riktigt ok"

Men det verkar vara mer än de ordinarie grenarna som tar musten ur deltagarna under inspelningen. På sin blogg la Tyra upp några riktigt läskiga bilder på  blåmärken efter att ha fått stryk av en högtryckstvätt på inspelningen.

- Igår så fick vi 64 kilos tryck på oss av en högtryckstvätt när vi tävlade, det kändes inte riktigt ok, för kolla hur hälften av alla deltagare ser ut idag, skriver hon i bloggen.

Kraftiga reaktioner

Många av Tyras läsare blev upprörda efter att bilderna publicerades. En kommentar skriven av "Anna" skriver om händelsen med högtryckstvätten:

"Det är ju för tusan farligt! Pappa köpte en högtryckstvätt för ett par dagar sen, stod överallt med stora varningstrianglar runt att man inte ska rikta strålen mot en människa då det kan orsaka svåra skador. Vad är det för galet program du är med i?"

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

Nya skräckbilder på Johanna Toftbys ansikte – vill varna andra

3 timmar sedan
Johanna Toftby Fors, 50, väljer nu att visa upp bilder på sitt ansikte som skiftar i både blått, grönt och gult.

"Songs of conquest" får släppdatum

idag 15:24
Göteborgsbaserade Lavapotion är snart klara med sin debuttitel, det turordningsbaserade strategispelet "Songs of conquest", som man filat på sedan 2017.

Trädgårdstider anmälda: "Victoria Skoglund måste stoppas"

idag 14:55
För andra gången på kort tid så har SVT-programmet Trädgårdstider nu anmälts till Granskningsnämnden. Den här gången är det Victoria Skoglunds medverkan som ifrågasätts. "Programmet med Victoria och Jenny Strömstedt bör stoppas", står det att läsa i anmälan. – Nu har det gått för långt, inte här också, säger anmälaren till Nyheter24.

Så träffade Kjell Bergqvist 18 år yngre frun Karin

idag 14:52
Kjell Bergqvist är en av Sveriges mest folkkära skådespelare. Men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Kjell Bergqvist.

Allt om Miriam Bryant: Familj, låtar och om hon har pojkvän

idag 14:42
Miriam Bryant har seglat upp som en av de största popartisterna i Sverige. Men hur mycket vet du egentligen om stjärnan? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Bryant.