Paulina med vän.
1 av 5
Paulina med vän. - Foto: Paows privata bilder
Carolina berättar vad hon tycker ska bli skönt i bloggen.
2 av 5
Carolina berättar vad hon tycker ska bli skönt i bloggen. - Foto: All over press
Dessie på landet.
3 av 5
Dessie på landet. - Foto: Dessies blogg
4 av 5
- Foto: ALL OVER PRESS
5 av 5
- Foto: ALL OVER PRESS

Det här gjorde bloggarna i sommar

Varit bakis, sålt solglasögon, klätt sig i vita linneklänningar och åkt på romantiska semestrar. Så har Carolina Gynning, Kissie och Kenza och de andra superbloggerskorna roat sig i värmen.


Alexandra "Kissie" Axelsson , 20 , gjorde som Orup och åkte till Magaluf med sin kille "C". Där hamnade hon bland annat i en polisbil efter en fyllenatt där hon fått i sig lite för många shots, spydde på toaletten, var bakis nonstop, mådde illa, sov, blev arg när hon inte fick ha en bubbelpool för sig själv, åt en "läskig" bläckfisk och sålde solglasögon på gatan mitt i natten. Låter som en helt lyckad och rolig semester, eller?

Något oväntat hände dock som hon skrev om i ett blogginlägg:

- Folk glor ju ögonen ur sig på mina bröst och folk skämms ju verkligen inte heller? Ohyffsat..? Men inte för man är förvånad.

Kisse tillbringade mycket av tiden i Magaluf med att "äta mycket god mat", bli fotad av fans på klubbar, fota sig själv i olika poser och strutta runt i en minimal bikini på diverse stränder. Ja, det vanliga man gör på en semester när man är bloggerska. Men hon hann faktiskt också med att "köra" runt mitt ute i ingenstans på en stackars ovetande fyrhjuling. Hennes kille satt livrädd bakom och kämpade för sitt liv (inte helt utan anledning).

Se klippet från Kissies vansinnesfärd på fyrhjulingen:

Paulina "Paow" Danielsson, 18, träffade sin drömman i sommar. En upptagen sådan. Hon var självfallet också utomlands i sommar och festade, valet blev Marbella.

- Jag träffade min drömman som jag typ spanat in i flera veckor, fast när vi var här sist. Och han tittade verkligen inte ens på mig då, för att hans tjej var här då kanske, skrev hon i ett inlägg på sin blogg.

Hon berättar vidare i bloggen:

- Nu har hans flickvän åkt hem så nu är han min. Eller ja, halva inne i alla fall  Jag brukar inte bli så fanatisk när det gäller killar, men att jag typ sagt för flera veckor sedan ”jag ska ha honom”… Och jag brukar få som jag vill!

Hoppsan?

- Vad är det med mig och strippstänger, undrar hon, nästan lite blygsamt i bloggen där hon publicerade en bild på sig själv på den berömda stången.

Förutom att bli full, leka med strippstången, sola, chilla på balkongen, så hann hon också med att läsa lite i körkortsboken. Något hon inte "fattade någonting" av. Ändå ganska spännande semester, verkar det som. Och då har inte hennes läskiga tur i nya "Blå tåget" på Gröna Lund ens berörts.

Carolina Gynning, 30, tog med sig pojkvännen Alexander Lydecker till Fårö. En resa som andades väldigt mycket "stressad konstnär varvar ner" och lantlig romantik. I hennes blogg har stjärnan överöst läsarna med bilder på sig själv i poetiska poser iförd vita linneklänningar som fladdrar i vinden, ensam i tomma öppna landskap, en och annan obligatorisk pussbild med pojkvännen och närbilder på kalkstenar. Ett och annat rödvinsglas i solskenet blev också förevigat på bild. Väldigt odramatiskt.

Fårö njöt paret av sådant de flesta gör när de är över 45 och vill "komma bort från stressen i vardagen": heta strandpromenader, mysiga middagar och utflykter i fårös magiska natur.

-  Det är som att bli instoppad i bommul av att vara här skriver Carolina på sin blogg, som njöt av den lugna ön.

Hon också skriver i sin blogg att hon letar efter ett sommarställe, så en hel del sommarhusletande blev det också.

- Vi bara njuter av solnedgångar med vänner och mys på Fårö. Har haft några dagar med dåligt väder men nu verkar solen vara tillbaka. Underbart att möta solens strålar imorse klockan 07.00 när jag vaknade. Gotland är underbart, skriver hon i bloggen.

Hon var också gäst i Sommarkväll med Lotta Bromé. Hon har också spelat in kommande filmen Blondie i "Trollywood", aka, Trollhättan tillsammans med bland annat skådespelerskan Alexanda Dahlström . Carolina sprang runt i skogen mitt i natten i höga klackar. Det osar Oscarsmaterial bara om den beskrivningen.

Kenza Zouiten , 20,  åkte till Mallorca med sin pojkvän Aleks. Hon släppte också bomben att hon kommer att spela in en skiva i höst. På bloggen publicerade hon en bild av sitt artistkontrakt. Så. Spännande.

På hennes semester åt hon vitlöksfrästa räkor, drack sangria, spelade kort på balkongen, spelade strandtennis och badade i turkost vatten. Låter som en dröm?

Men allt var inte en dans på rosor för Kenza som fick feber och ont i öronen. Aj då. Och det regnade ganska mycket också. Så kan det gå.

Den större delen av hennes semesterresa var hon sjuk.

-  Jag har varit genomförkyld hela resan och haft jobbiga lock för öronen, hostat och snorat ihjäl mig. Jag har ändå försökt att hålla humöret uppe, skrev hon i ett inlägg den 26:e juli.

Och det blev inte bättre. Hon fick ont i öronen och förlorade hörseln på det ena. Till slut blev smärtan i öronen för mycket för Kenza som fick åka in till läkaren som sa att hon hade öroninflammatiopn. Aj igen.

-  Jag låg och grinade för jag hörde inte ett skit, skriver hon i sin blogg.

Fail? Kenza åker nog på semester snart igen. Mycket snart. Det brukar hon ju göra några månader om året. Men med nytt jobb och skivkontrakt kanske hon får nöja sig med fem veckors semester som övriga landet.

Desiree "Dessie" Nilsson, 17, har bland annat fått ett skamligt förslag av 118 800.  Hon fick också en Gucci-nyckelring av sin manager på sin födelsedag och festade i Barcelona.

Hon var också i Visby under Stockholmsveckan där hon tappade också tidsuppfattningen:

- Ä ni bakis idag eller..? Haha!  Idag är det ju.. ? (Omg!) Jag har tappat tidsuppfattningen…? Vad fan är det för dag idag ens?! Shit, jag måste verkligen komma ner på jorden.. Ingen människa kan leva så som jag gjort på sistone haha! Helt otroligt vad jag har festat, levt livet och druckit goda drinkar, skriver hon i bloggen.

Utöver det var det lite annat smått och gott hon ägnade sig åt. Som att fixa naglarna. Festa. Vilja ha en pizza. Sova.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!