1 av 3
- Foto: Nyheter24
2 av 3
- Foto: CHARLOTTE BRUNZELL/ALL OVER PRESS
3 av 3
- Foto: Mattias Hansson / ALL OVER PRESS

Veckan i Tryck

Nyheter24:s nöjeschef Pascal Engman sammanfattar veckans stora mediala världshändelser.


Veckan i tryck

Pascal Engman är nöjeschef på Nyheter24. Varje fredag summerar han veckans absolut viktigaste händelser.

Besök hans blogg här.

 

[+] Isabella Löwengrip

Skulle Isabella Löwengrip mobilisera landets modebloggerskor i en kampanj för att få chihuahuahundar avdragsgilla – ja, då skulle det snart finnas en ruta i deklarationen för chihuahuahundar. För Blondinbellas främsta egenskap är att hon lyckas med i stort sett allt hon tar sig för. Det stör vissa människor så till den milda grad att de sänder henne dåligt skrivna brev och gör sig själva till åtlöje inför hela svenska folket. Någonstans ute i landet sitter en rädd stackare vars främsta glädje här i livet är att titta på mormorsporr och mata sin boaorm med Mariekex.

 

[-] Takida

Töntrockarna fick en dålig recension i utmärkta musiktidningen GAFFA och tappade fattningen totalt. Medan man satt och grät ut sin sorg i en stor ring kom någon på att ringa och polisanmäla skribenten Chris Lindahl. Det är så löjligt och taffligt gjort att bandet nu borde skaffa en förmyndare istället för manager.

 

[!] Kikki Danielsson

Att Kikki Danielsson skulle få uppleva en andra vår var det få som tvivlade på. Kikki kommer alltid tillbaka. Men att hennes väg skulle gå via Twitter kunde inte ens den mest inbitna sociala medier-onanist drömma om. Nu har Kikki Danielsson i alla fall twittrat sig till första platsen på Itunes försäljningslista. Nu väntar Veckan i Tryck bara på hennes blogg – den skulle ta henne till Billbordlistan. I höst släpper hon en bok. Kikki är hetare än någonsin.

 

[?] SJ

Ingenting går som på räls för ett av Sveriges mest urspårade bolag, SJ. Klagar resenärerna inte på försenade eller inställda tåg tvingas man ta till mer drastiska metoder för att skapa lite ”buzz” - som att kasta av 11-årig flicka.

 

[()] Pridefestivalen

Veckan i Tryck är en stor vän av bögerier, flator och fest. Därför är det trevligt att se att alla dessa glada människor springa runt på Stockholms gator och visa sin kärlek och glädje. Det borde vara Pridefestival varje dag.

Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev
Nästa artikel
Veckan i Tryck