Måndag 2 Aug
Stockholm

Sofi Fahrmans böcker blir teveserie

1 av 3
2 av 3
3 av 3

Sofi Fahrmans böcker om "Elsa" filmatiseras. Själv är bloggdrottningen hemlighetsfull med detaljerna.– Just nu kan jag inte kommentera, skriver hon på sin blogg.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Mer om Sofi Fahrman

Sofi är chefredaktör på Aftonbladets bilaga Sofis Mode. Hon är född och uppvuxen i Stockholm men bor numera i New York.

Moderedaktören Sofi Fahrmans succé med böckerna "Elsas mode" och "Elsas värld" fortsätter. Nu ska böckerna filmatiseras och bli till serie som kommer att sändas på TV3 Play senare i höst.

– Just nu kan jag inte kommentera den här nyheten men jag lovar att ni kommer att bli först med att få reda på vad som händer i Elsas Värld inom kort, skriver modedrottningen på sin blogg.

Just nu pågår castingen till serien men om Sofi Fahrman kommer att ha en roll i serien är ännu oklart.

– Serien kommer att filmas i Stockholms modevärld. En hel del kända ansikten kommer att dyka upp, säger Max Lagerbäck, presschef på TV3, till Aftonbladet.

Låg budget

Det är produktionsbolaget "Tre vänner" som kommer att producera serien, tidigare har de bland annat gjort "Snabba Cash". Men filmatiseringen av Sofis böcker verkar inte bli någon storsatsning. Via ett bemanningsföretag på nätet söker produktionsbolaget efter både make-up artist och scenograf och avslutar sin information med: "Dock har vi inte jättestor budget så är beredda på att ta in dom som inte har så jättestor erfarenhet också."

Kommentera
Kopiera länk
Dela