1 av 3
- Foto: TV3/Ulf Berglund
2 av 3
- Foto: TV3/Ulf Berglund
3 av 3
- Foto: Eero Hannukainen/ All over press

"Jag är den mest grabbiga"

I höst syns Carin da Silva i Tv3 som sidekick till Adam Alsing tillsammans med Daniel Breitholtz, i programmet #Adam live. Tillsammans med den manliga duon trivs hon utmärkt. – Hade de varit tjejer hade det blivit för kackligt, säger hon till Nyheter24.


Olika sorters humor

#Adam Live sänds måndag till fredag 17.30-19.00 på TV3. Programmet har premiär den 5 september.

På tal om humor, det finns många typer av humor och alla har sin egen.

Kanske får något dessa klipp från Youtube er att skratta så ni får ont i magen?

Frisyrhumor: Peter Jidhes mittbena år 1997

Bloopers: Bloopers i svensk teve

Skratthumor: En programledare får ett skrattanfall

"Folk som ramlar"-humor: Roliga fall

"Katter som sjunger"-humor: Katter som sjunger julmusik

I höst får tittarna se teveprofilen Carin da Silva i rutan igen. Den här gången dansar hon inte, utan är sidekick i Tv3:s nya program #Adam Live.

Carins roll i showen kommer inte att vara någon som tittarna bara kan se flimra förbi i bakgrunden - utan snarare tvärtom.

-  Jag kommer att synas i rutan lika mycket som Adam och Daniel. Det är bara det att Adam som styr själva intervjuerna. Har jag en fråga så ställer jag den, förklarar hon.

"Hon kan säga vad som helst"

Jobbförfrågan fick hon av Alsing själv, som med många år i branschen i bagaget föll för hennes spralliga framtoning. 

- Carin är otroligt rolig och spontan, hon kan säga vad som helst, säger han till Nyheter24.

Tittarna har tidigare sett Carin som proffsdansare och programledare i Tv4:s program Let's Dance och Förkväll. Hon är van vid att sända liveteve, och räds inte de potentiella riskerna.

– Det är då de roligaste sakerna kan hända; att någon ramlar eller säger något dumt, det är charmen med att sända live.

"Jag är nog den grabbigaste"

Den som tror att Carin bara kommer att synas i fina klänningar och vara mysig har fel. Hon förklarar själv att hon nog kommer att vara den grabbigaste i gänget.

- Om det hade varit tre tjejer istället, hade nog folk tyckt att det blev för "kackligt". Jag är nog den grabbigaste av oss tre. Jag är mest spontan och rolig.

Hon må bli den grabbigaste - men enligt uppgift inte den vassaste. Den rollen kommer Daniel Breitholtz, den forna Idol-jurymedlemmen, att få.

- Han är riktigt vass, och kommer nog att komma med de tuffa kommentarerna som inte jag eller Adam vågar säga, avslutar Carin.

/
/
/
/
TV4
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Kinsella: Jag har aggressiv hjärncancer

igår 21:14

Detaljen som avgjorde i "Sveriges mästerkock" 2024

igår 21:05
Det är dags för en rafflande final av "Sveriges mästerkock" 2024. Tess Medina och Josefine Freij ställs mot varandra där de ska laga en trerättersmeny. Men vad var det egentligen som avgjorde vinsten?

Därför avbröts Sveriges mästerkock-finalen i förtid

igår 20:57
Under onsdagen sändes Sveriges mästerkock-finalen, där det skulle avgöras vem som skulle vinna av Josefine Freij och Tess Medin. Men programmets finalavsnitt fick avbrytas i förtid. Här får du veta varför!

Tess Medina vann Sveriges mästerkock 2024

igår 20:56
En lyxig vinnarmeny med kaviar, kalvfilé och mango avgjorde. Tess Medina tog hem segern i finalen av "Sveriges mästerkock". Det känns som ett nytt liv, ett nytt kapitel, en ny era, säger hon till TT om vinsten.

Robinson 2024: Zayera berättar sanningen om sitt hår

igår 18:52
Zayera Khan är en av Robinson 2024:s färgstarkaste profiler. Och det finns en rad saker som tittarna är nyfikna på när det kommer till henne, bland annat hennes hår.

Hedersguldpalm till japanska animatörer

igår 17:34
För första gången ges hedersguldpalmen i Cannes till en grupp och det är den japanska animationsstudion Ghibli som får ta emot priset.