"Jag är den mest grabbiga"

- 15/08/2011, 13:49 -
1 av 3

TV3/Ulf Berglund

2 av 3

TV3/Ulf Berglund

3 av 3

Eero Hannukainen/ All over press

I höst syns Carin da Silva i Tv3 som sidekick till Adam Alsing tillsammans med Daniel Breitholtz, i programmet #Adam live. Tillsammans med den manliga duon trivs hon utmärkt. – Hade de varit tjejer hade det blivit för kackligt, säger hon till Nyheter24.

I höst får tittarna se teveprofilen Carin da Silva i rutan igen. Den här gången dansar hon inte, utan är sidekick i Tv3:s nya program #Adam Live.

Carins roll i showen kommer inte att vara någon som tittarna bara kan se flimra förbi i bakgrunden - utan snarare tvärtom.

-  Jag kommer att synas i rutan lika mycket som Adam och Daniel. Det är bara det att Adam som styr själva intervjuerna. Har jag en fråga så ställer jag den, förklarar hon.

"Hon kan säga vad som helst"

Jobbförfrågan fick hon av Alsing själv, som med många år i branschen i bagaget föll för hennes spralliga framtoning. 

- Carin är otroligt rolig och spontan, hon kan säga vad som helst, säger han till Nyheter24.

Tittarna har tidigare sett Carin som proffsdansare och programledare i Tv4:s program Let's Dance och Förkväll. Hon är van vid att sända liveteve, och räds inte de potentiella riskerna.

– Det är då de roligaste sakerna kan hända; att någon ramlar eller säger något dumt, det är charmen med att sända live.

"Jag är nog den grabbigaste"

Den som tror att Carin bara kommer att synas i fina klänningar och vara mysig har fel. Hon förklarar själv att hon nog kommer att vara den grabbigaste i gänget.

- Om det hade varit tre tjejer istället, hade nog folk tyckt att det blev för "kackligt". Jag är nog den grabbigaste av oss tre. Jag är mest spontan och rolig.

Hon må bli den grabbigaste - men enligt uppgift inte den vassaste. Den rollen kommer Daniel Breitholtz, den forna Idol-jurymedlemmen, att få.

- Han är riktigt vass, och kommer nog att komma med de tuffa kommentarerna som inte jag eller Adam vågar säga, avslutar Carin.