Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Kissie till ny attack mot Crafoord: "Väx upp"

- 15/08/2011, 12:02 -
1 av 3

EEROBILD/All Over Press

2 av 3

CHARLOTTE BRUNZELL/ALL OVER PRESS

3 av 3

EEROBILD/All Over Press

Dispyten mellan Josefin Crafoord och bloggerskan Alexandra "Kissie" Nilsson tycks inte vilja se slutet. Nu ligger de i hårt ordkrig - på Twitter.

Bråket mellan bloggerskan Alexandra "Kissie" Nilsson och teveprofilen Josefin Crafoord har fått en nytändning. På Twitter ligger de nu i ett hett ordkrig.

Bråket började under förra veckan, då Kissie beskyllde programledaren Crafoord för att ha hetsat henne till självsvält.

Crafoord besvarade uttalandet med att - på sin Twitter - förklara att hon vill ta med den tillsynes avmagrade Kissie på en "fettrunda" på McDonalds och Dunkin Donuts, något som fick bloggerskan att se rött.

– Jadu @Crafoord. Det är ju rätt tråkigt att tänka sig för innan man pratar, det är roligare att göra narr av männsikor, eller? twittrade Kissie.

Svaret från Crafoord lät sig inte dröja.

– Baby, det var ett väl genomtänkt skämt. Inte menat som narr. Trodde du var bekant med humor och ironi? Lägg ner nu. Puss.

"Väx upp, snälla"

Programledarens vädjande om att avsluta diskussionerna rönte dock ingen större framgång, och Kissie har valt att sätta hårt mot hårt.

– Genomtänk, tveksamt nu när folk ser dig som 18 åring i en 30 årig kvinnas kropp. Väx upp, snälla.

Dispyten avslutades under gårdagen med att Crafoord satte spiken i kistan, då hon återigen erbjöd Kissie en måltid.

– Ok, om du börjar äta. Lunch?