Kenzas skiva läggs på is

- 16/08/2011, 16:24 -
1 av 2

CHARLOTTE BRUNZELL/ALL OVER PRESS

2 av 2

EEROBILD/All Over Press

Kenzas musikkarriär verkar vara i gungning. Hennes skiva, som man skulle börja arbeta med till hösten, är det tyst om. På skivbolaget Universal music är man förtegen om saken. – Ingenting är klart än, det kan jag inte prata om, säger skivbolaget.

I somras kom nyheten att superbloggerskan Kenza Zouiten, 20, skulle släppa en platta. I bloggen skrev hon att hon hade skrivit ett kontrakt med Universal Music. Hon la också ut en bild på kontraktet och skrev sedan lyckligt om saken:

- Nu är kontraktet klart, jag ser fram emot hösten och att börja jobba.  

Så lät det då. Men sedan dess har det varit tyst kring bloggerskans skivdebut. Och nu när hösten är här är något datum till skivans release är ännu inte satt.

"Vi avvaktar lite med det" 

På bolaget Universal säger man att “inget är klart än” och att de "inte kan prata om det".

När Nyheter24 når Kenza är även hon fåordig.

- Vi avvaktar lite med det just nu, men vi pratar om det. Just nu kommer jag att lägga all fokus på min medverkan i Kanal5:s Modelljakten, säger hon.

För tillfället verkar det alltså som att bloggerskan har lagt skivkarriären på hyllan, åtminstone för ett tag.

Ett annat likanande fall var när bloggerskan Paulina "Paow" Danielsson gick ut med nyheten om att hon skulle släppa en skiva. Som aldrig kom. Besvikna bloggläsare väntar än idag på hennes album.

"Jag vill vara jag"

Men trots att det nu kan dröja med en musikkarriär för Kenza, så består bloggerskans musikaliska visioner. Förebilderna är Lady Gaga, Tokio Hotel och Beyoncé, men en kopia av deras sound är inget som lockar.

Kenza vill gå sin egen väg, och välkomnar "lite gott och blandat", med club och dance i fokus.

- Jag vill vara jag, säger hon.