1 av 3
- Foto: All over press
2 av 3
- Foto: All over press
3 av 3
- Foto: All over press

Garner mot J Lo i catfight över Ben Affleck

Efter uppbrottet från Marc Anthony. Är Jennifer Lopez ett hot mot Ben Afflecks nya familj?


Garner och Afflecks relation

Ben och Jennifer Garner träffades under inspelningen av den gemensamma filmen Daredevil nästan direkt efter Bens uppbrott med J.Lo. De förlovade sig efter 9 månader och har nu två döttrar tillsammans.

Uppbrottet mellan Jennifer Lopez, 41, och Marc Anthony, 43, i somras kom utan förvarning. Många hävdade att J.Lo under en tid tytt sig till exet Ben Affleck. Det rapporterades även om ett telefonsamtal som stjärnans mamma skulle ringt till Ben för att be honom stödja Lopez i den svåra tiden.

Enligt Star Magazine tycker Bens nuvarande fru och mamma till hans barn, Jennifer Garner, 39, att J.Lo utgör ett hot mot deras äktenskap. Hon gör nu, enligt Star, allt i sin makt för att det forna kärleksparet inte ska få en möjlighet att ses. Enligt källor till tidningen ska Garner ha sagt till sina vänner att hon är mer än beredd att kämpa för in familj.

Affleck och Lopez träffades under inspelningen av filmen Gigli 2002. Paret förlovade sig samma år men bröt upp två år senare med den oficiella anledningen att medias uppmärksamhet tärt på förhållandet.

/
/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!