Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Nu blir han en "ensam mamma"

1 av 5

All over press

2 av 5

All over press

3 av 5

All over press

4 av 5

All over press

5 av 5

All over press

Nöje | 23/08/2011 11:04

Tillsammans utgör de trion som får chansen att finna den stora kärleken i teve. Här är de utvalda singlarna du har möjlighet att följa under höstens Ensam mamma söker.

Det närmar sig säsongstart för TV3:s succéformat Ensam mamma söker. Men höstens upplaga har en tvist som gör att programmet skiljer sig från föregående säsonger. Trots programmets titel, som klart vittnar om att ensamma mammor söker en partner, är en av årets deltagare en man.

Stockholmaren Martin Synnerud, 31, har sedan tidigare två barn och söker nu den stora kärleken i teve tillsammans med de två mammorna Hannah Jakobsson, 28, och My Hammar, 21.

Deltagarna

På TV3:s hemsida presenterar sig de tre singlarna kort.

My som studerar och har den 2-åriga sonen Charlie älskar musik och att vara aktiv. Även fotboll, politik och nyheter är några av de ting som intresserar den unga mamman.

Martin är även han sportintresserad. Den 31-åriga chauförren spelar handboll och på vinterhalvåret byter han ut motorcyklen mot sin snowboard.

Hannah är undersköterska och uppskattar att umgås med barnen, vänner och att hålla igång. Matlagning är även en av Hannahs passioner.

Slutligen beskriver trion sin drömpartner. Medan Martin lägger vikt på respekt och saknad hos sin drömkvinna betonar My och Hannah hur viktigt humor är hos männen de söker.

Följ de tre singlarnas jakt på kärleken med start 5 september 20.00 på TV3.