1 av 5
- Foto: All over press
2 av 5
- Foto: All over press
3 av 5
- Foto: All over press
4 av 5
- Foto: All over press
5 av 5
- Foto: All over press

Nu blir han en "ensam mamma"

Tillsammans utgör de trion som får chansen att finna den stora kärleken i teve. Här är de utvalda singlarna du har möjlighet att följa under höstens Ensam mamma söker.


Mer om programmet

Ensam mamma söker är ett svenskt program som sänts sedan 2007. Konceptet har även exporterats till USA. I år är det första gången en man deltar som sökande i programmet.

Det närmar sig säsongstart för TV3:s succéformat Ensam mamma söker. Men höstens upplaga har en tvist som gör att programmet skiljer sig från föregående säsonger. Trots programmets titel, som klart vittnar om att ensamma mammor söker en partner, är en av årets deltagare en man.

Stockholmaren Martin Synnerud, 31, har sedan tidigare två barn och söker nu den stora kärleken i teve tillsammans med de två mammorna Hannah Jakobsson, 28, och My Hammar, 21.

Deltagarna

På TV3:s hemsida presenterar sig de tre singlarna kort.

My som studerar och har den 2-åriga sonen Charlie älskar musik och att vara aktiv. Även fotboll, politik och nyheter är några av de ting som intresserar den unga mamman.

Martin är även han sportintresserad. Den 31-åriga chauförren spelar handboll och på vinterhalvåret byter han ut motorcyklen mot sin snowboard.

Hannah är undersköterska och uppskattar att umgås med barnen, vänner och att hålla igång. Matlagning är även en av Hannahs passioner.

Slutligen beskriver trion sin drömpartner. Medan Martin lägger vikt på respekt och saknad hos sin drömkvinna betonar My och Hannah hur viktigt humor är hos männen de söker.

Följ de tre singlarnas jakt på kärleken med start 5 september 20.00 på TV3.

/
/
Man
/
/
TV3
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Talmannen ger ut poesi – "med stor ödmjukhet"

1 timme sedan

Textilmuseet prisat på Elle-galan

1 timme sedan
Textilmuseet i Borås tilldelades årets hederspris på Elle-galan på fredagskvällen.

Harry Styles stalker får fängelse

2 timmar sedan
3,5 månaders fängelse. Den blir domen för den brasilianska kvinna som stalkat Harry Styles den senaste tiden, skriver The Guardian.

Hooja kommenterar älgvandringen

igår 21:52
Artistduon Hooja blir älgvärdar i SVT. Den 2 maj klockan 19.00 kommenterar de årets säsong av "Den stora älgvandringen".

Ännu en VM-hjälte fick lämna "Masked singer"

igår 21:26
Halvvägs in i säsongen av "Masked singer" har panelen hittills endast lyckats skrapa ihop ett enda poäng. Den tilldelades Måns Zelmerlöw som prickade in VM 94-hjälten Tomas Brolin i det allra första programmet.

Därför är "Gift vid första ögonkastet"-deltagarna så unga i år

igår 19:54
Årets säsong av "Gift vid första ögonkastet" är i full gång och många har reagerat på den unga deltagarskaran. Nyheter24 frågade produktionen varför de medverkande är så unga i år.