Michael Brinkenstjärna.
1 av 4
Michael Brinkenstjärna. - Foto: JANERIK HENRIKSSON / SCANPIX
2 av 4
- Foto: Patrik Österberg/ALL OVER PRESS
3 av 4
- Foto: Yngve Rådstedt/Scanpix
4 av 4
- Foto: Claudio Bresciani / SCANPIX

Hotar med skandalbok - om kungen & Måns Zelmerlöw

Nöjesmanagern Michael Brinkenstjärna har tröttnat på att svenska kändisar beter sig som "svin" - nu slår han tillbaka och hänger ut nöjeseliten och kungafamiljen i ny skandalbok.– Stora svin när kameran släcks ner, säger han till Nyheter24.


Quetzala om Brinkenstjärna:

"Han är sliskigare än få, Michael Brinkenstjärna. Solariesolad som en äldre Hermés-väska och med en näsa för att tjäna pengar på kändisar har han i decennier dragit land och rike runt med sina stall av dokusåpadeltagare på barturnéer.

De flesta svenska kändisar har – innan de slog igenom eller visste bättre – hängt med Brinkenstjärna på de här eh, resorna. Och Brinkenstjärna är mycket, men inte dum. Han har självklart dokumenterat allt."

Läs hela krönikan här.

Michael Brinkenstjärna

Namn: Michael Brinkenstjärna

Född: 23 februari 1966 i Malmö

Yrke: Manager för ett flertal artister och dokusåpastjärnor. Har jobbat med bland andra Izabella Scorupco, Aqua, Magdalena och Hannah Graaf, Linda Rosing, Naken-Janne, Natacha Peyre med flera.

Idag är han manager åt Nordman, The Poodles, Style, Rongedal, Niclas Wahlgren och Nemo Hedén m.fl.

Den skandalomsusade nöjesmanagern Michael Brinkenstjärna tänker "avslöja allt" - i en, ny, smaskig biografi. Tillsammans med tre journalister skriver han just nu på den bok som kan komma att sätta nöjessverige i gungning.

– Det finns väldigt mycket om kungen, och Måns Zelmerlöw. I boken berättar jag om tunga namn som har betett sig som svin, och jag kommer att publicera allt jag vet. Jag har filmat och fotat allt. Kanske blir det till och med en trilogi, säger han till Nyheter24.

Efter flera decennier i nöjesbranschen känner Brinkenstjärna att han inte längre har något att förlora.

– Jag har överlevt den här branschen i 30 år och har hunnit bli enormt rik. Nu blir det oerhört många sanningar som ska ut, och det finns många speciella namn som måste akta sig.

"Kommer att bli oerhört"

– Kollar du på min bakgrund så har jag jobbat med 95 procent av Sveriges nöjeselit - som Carola, Lasse Berghagen, Pernilla Wahlgren, Kicken, Christer Sandelin, Adam Alsing och Peter Settman.

– Det är många som har kritiserat mig utan att jag har svarat tillbaka. Men nu ska jag slå tillbaka, och det kommer att bli oerhört, förklarar han för Nyheter24.

På sin Facebook-sida beskriver Brinkenstjärna även sin irritation över monarkin, och berättar att fler ingående detaljer kommer i samband med boksläppet senare i höst.

Vad är det för fel på vår Kung? Han har aldrig sett på striptease eller varit på strippklubb... Han svarar stammande med blicken i bordet att han inte vet vad det är? Fast det finns bilder & folk som kan bekräfta att han varit på plats!!

Han t.o.m. tog sig till Malmö med sina säpoagenter & träffade en av våra kvinnliga artister på hennes turne i slutet på 90-talet...men det minns han väl inte det heller?, skriver han.

Handlar om kungabarnen

Men vad som väntar är inte bara en kalldusch för kungen, utan för hela den kungliga familjen.

– Det är även hans barn som boken kommer att handla om. Jag har ju spelat som dj på många tillställningar där kungabarnen har befunnit sig, och från det väljer jag att skriva om en del händelser.

– Det är många namn man inte tror, men som är stora svin när kameran släcks ner, avslutar han.

Hovets informationschef Bertil Ternert samt Måns Zelmerlöw låter hälsa att de inte önskar kommentera boken och dess innehåll.

/
/
/
/
/
Senaste nytt

Gunilla Persson får tillbaka sina saker

Tittarna rasar på Anna Brolin efter orden i TV4: "En mobbare"

Anna Brolin är en väldigt folkkär och omtyckt programledare som alltid varit mycket uppskattad av tittarna. Men denna gång anser tittarna att hon gjort bort sig.

Så låter Marcus & Martinus bidrag i Melodifestivalen 2024

1 timme sedan
Marcus och Martinus tävlade i Melodifestivalen 2023 med bidraget Air. I finalen kom de på andra plats. Nu gör duon ett nytt försök – i Melodifestivalen 2024 tävlar de med sin låt Unforgettable. Och ja, den verkar onekligen vara just oförglömlig...

Hit har Benjamin Ingrosso flyttat – blir granne med kändiseliten

1 timme sedan
Benjamin Ingrosso har flyttat in i sin drömvåning där det inte snålats på något. Utöver en underbar balkong i söderläge och en sanslös takhöjd så har Benjamin Ingrosso även riktigt kända grannar i trendiga Vasastan.

Så träffade Robin "Elecktra" Werner 14 år äldre maken Jonny: "Oj"

2 timmar sedan
Elecktra tävlar i Melodifestivalen 2024. Bakom dragshowpersonan ligger Robin Werner. Nyheter24 reder ut några vanliga frågor som svenskarna googlar om både karaktären Elecktra och privatpersonen Robin Werner.

Lopez topplacering – första gången på 20 år

2 timmar sedan
Jennifer Lopez nya album har tagit en förstaplacering på Billboards Top album sales, listan över de skivor som säljer bäst i traditionella kanaler i USA denna vecka, skriver Billboard.