Söndag 25 Sep
Stockholm

Hotar med skandalbok - om kungen & Måns Zelmerlöw

Michael Brinkenstjärna.
1 av 4
Michael Brinkenstjärna. Foto: JANERIK HENRIKSSON / SCANPIX
2 av 4
3 av 4
4 av 4

Nöjesmanagern Michael Brinkenstjärna har tröttnat på att svenska kändisar beter sig som "svin" - nu slår han tillbaka och hänger ut nöjeseliten och kungafamiljen i ny skandalbok.– Stora svin när kameran släcks ner, säger han till Nyheter24.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Quetzala om Brinkenstjärna:

"Han är sliskigare än få, Michael Brinkenstjärna. Solariesolad som en äldre Hermés-väska och med en näsa för att tjäna pengar på kändisar har han i decennier dragit land och rike runt med sina stall av dokusåpadeltagare på barturnéer.

De flesta svenska kändisar har – innan de slog igenom eller visste bättre – hängt med Brinkenstjärna på de här eh, resorna. Och Brinkenstjärna är mycket, men inte dum. Han har självklart dokumenterat allt."

Läs hela krönikan här.

Michael Brinkenstjärna

Namn: Michael Brinkenstjärna

Född: 23 februari 1966 i Malmö

Yrke: Manager för ett flertal artister och dokusåpastjärnor. Har jobbat med bland andra Izabella Scorupco, Aqua, Magdalena och Hannah Graaf, Linda Rosing, Naken-Janne, Natacha Peyre med flera.

Idag är han manager åt Nordman, The Poodles, Style, Rongedal, Niclas Wahlgren och Nemo Hedén m.fl.

Den skandalomsusade nöjesmanagern Michael Brinkenstjärna tänker "avslöja allt" - i en, ny, smaskig biografi. Tillsammans med tre journalister skriver han just nu på den bok som kan komma att sätta nöjessverige i gungning.

– Det finns väldigt mycket om kungen, och Måns Zelmerlöw. I boken berättar jag om tunga namn som har betett sig som svin, och jag kommer att publicera allt jag vet. Jag har filmat och fotat allt. Kanske blir det till och med en trilogi, säger han till Nyheter24.

Efter flera decennier i nöjesbranschen känner Brinkenstjärna att han inte längre har något att förlora.

– Jag har överlevt den här branschen i 30 år och har hunnit bli enormt rik. Nu blir det oerhört många sanningar som ska ut, och det finns många speciella namn som måste akta sig.

"Kommer att bli oerhört"

– Kollar du på min bakgrund så har jag jobbat med 95 procent av Sveriges nöjeselit - som Carola, Lasse Berghagen, Pernilla Wahlgren, Kicken, Christer Sandelin, Adam Alsing och Peter Settman.

– Det är många som har kritiserat mig utan att jag har svarat tillbaka. Men nu ska jag slå tillbaka, och det kommer att bli oerhört, förklarar han för Nyheter24.

På sin Facebook-sida beskriver Brinkenstjärna även sin irritation över monarkin, och berättar att fler ingående detaljer kommer i samband med boksläppet senare i höst.

Vad är det för fel på vår Kung? Han har aldrig sett på striptease eller varit på strippklubb... Han svarar stammande med blicken i bordet att han inte vet vad det är? Fast det finns bilder & folk som kan bekräfta att han varit på plats!!

Han t.o.m. tog sig till Malmö med sina säpoagenter & träffade en av våra kvinnliga artister på hennes turne i slutet på 90-talet...men det minns han väl inte det heller?, skriver han.

Handlar om kungabarnen

Men vad som väntar är inte bara en kalldusch för kungen, utan för hela den kungliga familjen.

– Det är även hans barn som boken kommer att handla om. Jag har ju spelat som dj på många tillställningar där kungabarnen har befunnit sig, och från det väljer jag att skriva om en del händelser.

– Det är många namn man inte tror, men som är stora svin när kameran släcks ner, avslutar han.

Hovets informationschef Bertil Ternert samt Måns Zelmerlöw låter hälsa att de inte önskar kommentera boken och dess innehåll.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.