Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Alex Schulman i storbråk - med Kikki Danielsson

1 av 2

Johan Engman / SCANPIX

2 av 2

JANERIK HENRIKSSON / SCANPI

Nöje | 25/08/2011 10:54

Alex Schulman ligger i ett rejält ordkrig med artisten, författaren och twittraren Kikki Danielsson. – För för fan och satan i helvete, säger Schulman om sångerskans beteende.

Det var efter att den bokaktuella sångerskan Kikki Danielsson, av ännu okänd anledning, inte svarade på en inbjudan till webteveprogrammet Schulman show som det brast för den populära programledaren Alex Schulman.

"hej! Vi försöker få tag på dig, skulle gärna ha dig som gäst i Schulman show imorgon. Kan du? Vill du?", skrev Schulman inledningsvis till Kikki på sin Twitter.

När Kikki då inte svarade tog han till hårdhandskarna.

"nänä, du vill inte ens SVARA?!?! Fy för fan och satan i helvete vilken dålig jävla SKiTSTIL!!!!!!!!".

"Patetiskt"

Efter att hittills ha hållit en låg profil har nu Kikki valt att ge sig in i matchen för att försvara sitt namn och sin heder.

Jag har ett bra minne å jag har inte fått nån fråga av dig så vad gapar du om eg? Jag svarar alltid p mail twitter you name it, skriver hon på sin Twitter-sida.

"Tyvärr är morgondagen fullbokad å nu när jag läst dina barnsliga utbrott mot mig känns det motbjudande. Jag som såg dig s seriö", fortsätter hon.

Efter Schulmans framfusighet är måttet är rågat för Kikki, som på grund av ett hektiskt schema säger sig vara för upptagen för att ställa upp i programmet.

För att förhindra ytterligare komplikationer varnar hon sina läsare för programledarens beteende.

"Kan bara säga patetiskt å oproffessionellt av en kille s Alex s jag just börjat gilla att uttrycka sig så klumpigt Natti"

"Så jävla arg"

Schulmans respons låter inte vänta på sig, och storgrälet mellan nöjesprofilerna är ett faktum.

"Blir så jävla arg att jag vill springa in i en vägg!!!! Nu gör jag det!!!"

"Så jävla ont gör det nu!!! Ligger i hög på golvet på grund av dig!!!!!!!!!", avslutar Schulman.

Kikki avslutar starkt och bestämt - och låter världen veta vad som har skett under åren.

Rätt åt dig! INGEN har betett sig så illa emot mig under hela min karriär varken från Radio el TV Trodde att du blivit vuxen