1 av 2
- Foto: Johan Engman / SCANPIX
2 av 2
- Foto: JANERIK HENRIKSSON / SCANPI

Alex Schulman i storbråk - med Kikki Danielsson

Alex Schulman ligger i ett rejält ordkrig med artisten, författaren och twittraren Kikki Danielsson. – För för fan och satan i helvete, säger Schulman om sångerskans beteende.


Kikki på Twitter

På sin Twitter KikkiDee är Kikki Danielsson frispråkig och humoristisk. Här är några exempel på vad hon har skrivit:

@KikkiDee: Skönt att Kadaffi tog över löpsedeln idag så jag slapp Har inte läst en enda tidn Vill undvika att bli förbannad Im är d intervju å TV p kv

@KikkiDee: Träffa på Sean Banan å ett helt filmteam utanför hotellet´Fick 3 kyssar å höll på att svimma Är ej bortskämd me sånt Lever länge p det Tjoho

@KikkiDee: Lite tidn.grodor: Presidenten omkom oskadd men av hans livvakter skadades svårt (DN) Ingen av de omkomna uppges ha livshotande skador (DN) Natt

Det var efter att den bokaktuella sångerskan Kikki Danielsson, av ännu okänd anledning, inte svarade på en inbjudan till webteveprogrammet Schulman show som det brast för den populära programledaren Alex Schulman.

"hej! Vi försöker få tag på dig, skulle gärna ha dig som gäst i Schulman show imorgon. Kan du? Vill du?", skrev Schulman inledningsvis till Kikki på sin Twitter.

När Kikki då inte svarade tog han till hårdhandskarna.

"nänä, du vill inte ens SVARA?!?! Fy för fan och satan i helvete vilken dålig jävla SKiTSTIL!!!!!!!!".

"Patetiskt"

Efter att hittills ha hållit en låg profil har nu Kikki valt att ge sig in i matchen för att försvara sitt namn och sin heder.

Jag har ett bra minne å jag har inte fått nån fråga av dig så vad gapar du om eg? Jag svarar alltid p mail twitter you name it, skriver hon på sin Twitter-sida.

"Tyvärr är morgondagen fullbokad å nu när jag läst dina barnsliga utbrott mot mig känns det motbjudande. Jag som såg dig s seriö", fortsätter hon.

Efter Schulmans framfusighet är måttet är rågat för Kikki, som på grund av ett hektiskt schema säger sig vara för upptagen för att ställa upp i programmet.

För att förhindra ytterligare komplikationer varnar hon sina läsare för programledarens beteende.

"Kan bara säga patetiskt å oproffessionellt av en kille s Alex s jag just börjat gilla att uttrycka sig så klumpigt Natti"

"Så jävla arg"

Schulmans respons låter inte vänta på sig, och storgrälet mellan nöjesprofilerna är ett faktum.

"Blir så jävla arg att jag vill springa in i en vägg!!!! Nu gör jag det!!!"

"Så jävla ont gör det nu!!! Ligger i hög på golvet på grund av dig!!!!!!!!!", avslutar Schulman.

Kikki avslutar starkt och bestämt - och låter världen veta vad som har skett under åren.

Rätt åt dig! INGEN har betett sig så illa emot mig under hela min karriär varken från Radio el TV Trodde att du blivit vuxen

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Talkshow blir gisslandrama i Bergfeldts nya bok

1 timme sedan

Felix Herngrens monsterlön – så mycket tjänar folkkära stjärnan

1 timme sedan
Felix Herngrens framgångar inom film och tv avlöser varandra. Men hur mycket tjänar egentligen den folkkäre skådespelaren och regissören? Nyheter24 har kikat närmare på saken.

Jill Johnson släpper ny countrysingel

idag 08:56
Countryartisten Jill Johnson släppte en ny singel på Långfredagen med titeln "It Only Took A Minute For My Country To Love Country" .

"Happy Valley"-skaparen bakom nytt Disney-äventyr

idag 08:42
Sally Wainwright står bakom hyllade tv-serier som ”Happy Valley” och ”Gentleman Jack”. Nu är hon aktuell med äventyrsserien ”Renegade Nell” – berättelsen om hur en flicka i 1700-talets England blir stråtrövare. Huvudrollen spelas av 21-åriga Louisa Harland.

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

idag 04:30
Countrylegendarerna Dolly Parton och Willie Nelson ger Beyoncés nya album "Cowboy Carter" extra Westernkrydda genom talade intron till några låtar. I Partons fall en kort prata före covern på hennes egen evergreen "Jolene".

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.