1 av 3
2 av 3
- Foto: ALL OVER PRESS
3 av 3
- Foto: ALL OVER PRESS

Jennifer om sin nya kärlek- bättre i sängen än Brad Pitt

Jennifer Aniston skryter gärna om hur bra sexliv hon har efter Brad Pitt. - Sexet med Brad var vanilj.


JenniferAnistons liv blommar

Skådespelerskan Jennifer Aniston tycks äntligen ha hittat rätt man. Efter åren som singel efter uppbrottet med Brad Pitt har hon dejtat en hel rad män. Men det har aldrig slutat bra.

Nu verkar det dock som att hon har prickat in en fullträff i skådespelaren och filmproducenten Justin Theroux.

Jennifer, som spelar i den kommande filmen Horrible Bosses verkar vara på rätt spår i livet.  Filmen som är en komedi har fått hela 7,2 på imdb - ett mäktigt betyg för en komedifilm. Hon spelar mot bland annat Kevin Spacey och Colin Farrel.

Se henne berätta om filmen, fördomarna och hennes nya lyckliga liv från BBC här.

 

Skådespelerskan Jennifer Aniston, 42 och pojkvännen Justin Theroux, 40 har precis flyttat in i en gigantisk villa i Hollywood Hills. Sedan i maj då deras förhållande blev offentligt har de varit så gott som oskiljaktiga. Paret, som sällan syns på bild tillsammans verkar nämligen tillbringa mer tid i sovrummet än på röda mattan. Anledningen till detta sägs vara Justins glödheta förmågor i sängen.

"Han har väckt hennes glöd"

Enligt källor till både People och Us Weekly är Jennifer överlycklig för sitt nya samboliv. Och framför allt sitt sexliv - som hon mer än gärna delar med sig av för omgivningen.

Enligt källorna berättar nära vänner till stjärnan hur Jennifer konstant skryter om sitt sexliv med Justin.

Sexet med Brad var vanilj

- Han har verkligen gjort henne helt tokig. Han har väckt hennes innersta glöd, hon har verkligen släppt loss nu. Till skillnad från hur sexet var med Brad Pitt som var vanilj, berättar källan. 

Det är väl bara att gratulera, Jennifer. 

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

1 timme sedan

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

igår 21:32
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

igår 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

igår 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.