Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Höjdpunkterna från MTV Video Music Award

1 av 8

All over press

2 av 8

All over press

3 av 8

All over press

4 av 8

All over press

5 av 8

All over press

6 av 8

All over press

7 av 8

All over press

8 av 8

All over press

Nöje | 29/08/2011 15:45

Söndagen bjöd på en gala i världsklass med de största kändisarna på plats. Här är de som gick hem lyckliga.

Det var en stjärnspäckad afton som knappast gjorde någon besviken när MTV i söndags delade ut sina prestigefyllda priser. En gravid Beyoncé, som bara någon timme innan avslöjat sin hemlighet genom att smeka sin mage, uppträdde efter att hon bett publiken stå upp för nyheten om barnet. Även Lady Gaga, Bruno Mars och Britney Spears stod för underhållningen på scen.

Årets musikvideos

Prinsessan av färg, Katy Perry, plockade hem priset för årets video och Nicki Minaj som dök upp i en högst spektakulär outfit vann årets Hip-Hop video. Lady Gaga som bestämt sig för att komma till galan som sitt manliga alter ego Jo, vann ironiskt nog priset för årets bästa kvinnliga video medan Justin Bieber tog emot den manliga motsvarigheten av priset. Britney Spears gick inte lottlös hon heller då hon belönades med bästa popvideo.

I övrigt prisades Beyoncé inte helt oväntat för bästa koreografi och Katy Perry och Kanye West för bästa samarbete i och med deras låt E.T.

Bläddra vidare i bildspelet för att se bilder från kvällen.