1 av 8
- Foto: All over press
2 av 8
- Foto: All over press
3 av 8
- Foto: All over press
4 av 8
- Foto: All over press
5 av 8
- Foto: All over press
6 av 8
- Foto: All over press
7 av 8
- Foto: All over press
8 av 8
- Foto: All over press

Höjdpunkterna från MTV Video Music Award

Söndagen bjöd på en gala i världsklass med de största kändisarna på plats. Här är de som gick hem lyckliga.


Fler vinnare

Här kan du se alla vinnarna och de nominerade i varje kategori.

Det var en stjärnspäckad afton som knappast gjorde någon besviken när MTV i söndags delade ut sina prestigefyllda priser. En gravid Beyoncé, som bara någon timme innan avslöjat sin hemlighet genom att smeka sin mage, uppträdde efter att hon bett publiken stå upp för nyheten om barnet. Även Lady Gaga, Bruno Mars och Britney Spears stod för underhållningen på scen.

Årets musikvideos

Prinsessan av färg, Katy Perry, plockade hem priset för årets video och Nicki Minaj som dök upp i en högst spektakulär outfit vann årets Hip-Hop video. Lady Gaga som bestämt sig för att komma till galan som sitt manliga alter ego Jo, vann ironiskt nog priset för årets bästa kvinnliga video medan Justin Bieber tog emot den manliga motsvarigheten av priset. Britney Spears gick inte lottlös hon heller då hon belönades med bästa popvideo.

I övrigt prisades Beyoncé inte helt oväntat för bästa koreografi och Katy Perry och Kanye West för bästa samarbete i och med deras låt E.T.

Bläddra vidare i bildspelet för att se bilder från kvällen.

/
/
MTV
/
/
VMA
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Fler avhopp från artister inför Eurovision

Han är P2:s nya klassiska artist

1 timme sedan
Den 29-årige barytonen David Risberg har utsetts till Sveriges Radio P2:s nya klassiska artist. Utnämningen sträcker sig över konsertsäsongen 2024/2025 och innebär bland annat att han medverkar i flera konserter under året.

De leder Grammisgalan

1 timme sedan
Ett av Sveriges vassaste humorpar leder årets Grammisgala. För Marie Agerhäll och Jesper Rönndahl är samarbetet hemtamt, men sammanhanget helt nytt.

Därför försvinner "Hotell Romantik" från rutan – SVT om programmets framtid

igår 21:47
Under söndagen sändes sista avsnittet av "Hotell Romantik", säsong två. Här är SVT:s besked om programmets framtid.

Filmfotograf dog – vapenansvarig får fängelse

igår 20:16
Hanna Gutierrez Reed, som var vapenansvarig under inspelningen av "Rust", döms till ett och ett halvt års fängelse, rapporterar amerikanska medier.

Allt om Alexandra Nilsson: Podd, pojkvän och tiden som Kissie

igår 15:17
Alexandra Nilsson är en svensk influencer och tidigare bloggare. Men hur mycket vet du egentligen om henne? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Alexandra Nilsson.