Tisdag 30 Nov
Stockholm

Veckan i Tryck

1 av 4
2 av 4
Plura Jonsson.
3 av 4
Plura Jonsson. Foto: NIKLAS LARSSON / SCANPIX
4 av 4

Nyheter24:s Quetzala Blanco sammanfattar veckans stora mediala världshändelser.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

(!) Pluras dyra kokainkväll
Eldkvarns matglade sångare Plura fick betala dyrt för sin vitkantade festnatt i Göteborg för ett år sedan. Då greps han av blodtörstiga civilsnutar och i fickan hade Plura oturligt nog några gram kokain. Hans straff blev hela tre månader bakom galler. Nu undrar så klart vän av ordning hur Svea rikes lagar egentligen mår? Sanna Bråding torskade med 20 gram kokain och fick även hon tre månader i fängelse.

(-) Zombies
Först tänkte jag att det kanske var första april. Sen tänkte jag att jag kanske fått en hjärnblödning. Svenska kändisar som Lill-Babs, Cecilia Forss, han idrottskillen med kokainproblem och ett gäng dokusåpastjärnor ska eh slåss mot zombies? Det hela känns, om jag ska vara ärlig, alldeles för overkligt.


(+) Elin Klings skatteskuld

Branschtidningen Resumé uppmärksammade modebloggaren Elin Kling och hennes obetalda skatteskuld på den ynkliga summan 28 000 kronor. Lite rafflande ändå att den här annars perfekta kvinnan har ett lik som trängs bredvid kläder för miljoner i någon av henne välfyllda garderober.

 

(!) Zlatans egentid
Njuter när jag tänker på att Zlatan höll hela Sveriges samlade journalistelit i ett järngrepp. De fick snällt vänta samtidigt som Zlatan njöt i duschen. Tvålade in sig med lite Palmolive. Satte en hårinpackning. Tappade tvålen i duschen. Och så vidare.

 

(?) Rockbjörnen
Det var säkert en magisk musikfest och allt det, men den största behållningen är ändå den sargade svenska musikelitens val av kläder. Som sagt, ponera att du ska gå dit med en vän och vännen ser ut som personen till vänster. Vad säger du då? "Åh! Hej vad fin du är idag!".

Kommentera
Kopiera länk
Dela