Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

VIDEO: Brutalt pinsamt - håller tal till ensamma mamman

- 05/09/2011, 11:35 -

Tv3

Under säsongspremiären av Ensam mamma söker tar en av de utvalda killarna tillfället i akt att hålla tal. Se den pinsamma ögonblicket här.

Årets säsong av Ensam mamma söker sätter under måndagskvällen igång med flera överraskningar.

De ensamma mammorna My Hammar, 22, och Hannah Jacobsson, 29, delar under hösten skärmtid med den första ensamma pappan - Martin Synnerud, 32.

My, som bor tillsammans med sin son i Hjo, drömmer om att finna kärleken i en "kille med glimten i ögat och hjärtat på rätt ställe". Men det verkar inte alltid så lätt.

Då My under säsongspremiären bjuder in en rad killar för ett första möte blir det skratt och äventyr, men också ett par extremt pinsamma stunder.

"Kommer bilda familj"

När Oscar, 21, vill visa sin kärlek inför sin nyvunna vän My ställer han sig - under killarnas gemensamma middag - upp och håller ett tal dedicerat till den unga mamman.

– Förväntningarna hoppas jag är stora mellan dig och mig. Jag hoppas att jag kommer gå vidare och att vi kommer att leva lyckliga med varandra och att du och jag kommer bilda familj, säger Oscar trevande inför middagssällskapet.

Tystnaden kring bordet blir i samband med talet total, och My förklarar själv att hon blev chockad av den unga mannens framfusighet.

Se Oscar varma tal här: