Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

"Hollywoodfruarna är mina idoler"

- 05/09/2011, 13:01 -

Nyheter24:s Quetzala Blanco om Hollywoodfruarnas återkomst.

– Äta och dricka samtidigt – det har jag aldrig provat förut! utbrister Maria Montazami under en vinprovning i kvällens avsnitt av Svenska Hollywoodfruar.

Ni hör ju.

Ett av mina absoluta mål i livet är att bli en Hollywoodfru.
Jag kan inte tänka mig något bättre än att sova till lunch varje dag, väckas av nån pilatestränare, simma lite i en pool, åka och shoppa på makens kreditkort och så är det wine ó clock typ klockan 14.00 – året runt. 

De svenska Hollywoodfruarna, citatmaskinerna som vi varje vecka kan se i TV3, är helt fängslande. Jag kan förlora mig helt i deras rosafluffiga drömtillvaro.

Shoppa och oppa 26 timmar om dygnet, borsta nån ful jävla mops och hänga upp hela livet på ett möte, att det ska tas familjefotografi eller att eh, som typ 70-åriga Gunilla Persson – satsa på en karriär som filmstjärna.

I stort sett alla fruarna är mina absoluta förebilder. Ja, inte hon Gunilla då för hon är riktigt obehaglig. Men resten? Helt fantastiska. De har slagit sig fria från löjliga moralbojor i Sverige.

De lever loppan på sina män, pekar sina välmanikyrerade fingrar åt alla gnälliga så kallade feminister här hemma och lever precis det liv de vill och skiter i alla andra.

Hollywoodfruarna är Sveriges sista libertiner och förmodligen de enda riktiga punkarna vi har kvar. Det är minst sagt beundransvärt.