1 av 3
2 av 3
- Foto: Kanal 5
3 av 3
- Foto: Kanal 5

Quetzala: VM i tragik i Kaos i Båstad

Nyheter24:s Quetzala Blanco har sett dokumentärserien Kaos i Båstad som har premiär på Kanal5 ikväll.


Kaos i Båstad

Premiär för Kaos i Båstad, tisdag 6 sep 21.00 i Kanal 5.

Ikväll är det premiär för Kanal 5:s dokumentärserie Kaos i Båstad.

Ett filmteam följer de äldre plastikfantasterna Anna och Liz som är på jakt efter en karl till Liz så att hon kan bli på smällen.

De här två eh, pantertanterna, kommer komplett med gräsliga klänningar, solfjädrar och en kost bestående av Nutrilett och mousserande. Inför resan har Anna botoxat sig (syns inte, men men), fixat läpparna (syns) och gjort något med håret (oklart).

– Allt som gäller hud och hår glömmer jag aldrig, det har jag aldrig gjort. Det jag däremot kan glömma är trosor. Men man behöver ju inte alltid ha på sig dem, skrattar Anna lite lätt hysteriskt.

Kaos i Båstad är oerhört underhållande och djupt tragiskt. Framförallt när jag tänker på hur många stackars småtjejer och småkillar som på allvar sliter ut sig för att bränna pengar på bajs i Båstad.

Ännu sorgligare är den totalt naiva "modellen" Veronica, som hoppas skaffa sig toppjobb nere i Båstad.

– Det vore kul att träffa någon i modebranschen, någon designer eller någon från ett modehus, säger hon.

Sedan instruerar hon sin stackars vapendragare Ida att denna ska säga till om hon ser någon "som kan vara intressant för mig att träffa". Den enda som jobbar med mode den här modellen förmodligen kommer att träffa i Båstad är en lagerarbetare på Crocs.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Niklas Strömstedts miljoner – så mycket pengar tjänar folkkära artisten

Författare bojkottar amerikansk Pen-gala

1 timme sedan
31 författare och översättare bojkottar årets stora amerikanska Pen-gala. Bojkotten är en protest mot vad man kallar organisationens misslyckande med att skydda palestinska författare i Gaza.

Talmannen ger ut poesi – "med stor ödmjukhet"

2 timmar sedan
Han har poesin att tacka för en lyckad första dejt med sin fru och citerar gärna dikter i ämbetet. Men när talmannen Andreas Norlén nu ger ut en diktantologi är han nervös. Jag hoppas folk inte börjar förhöra mig, säger han.

Textilmuseet prisat på Elle-galan

3 timmar sedan
Textilmuseet i Borås tilldelades årets hederspris på Elle-galan på fredagskvällen.

Harry Styles stalker får fängelse

3 timmar sedan
3,5 månaders fängelse. Den blir domen för den brasilianska kvinna som stalkat Harry Styles den senaste tiden, skriver The Guardian.

Hooja kommenterar älgvandringen

igår 21:52
Artistduon Hooja blir älgvärdar i SVT. Den 2 maj klockan 19.00 kommenterar de årets säsong av "Den stora älgvandringen".