Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Quetzala: VM i tragik i Kaos i Båstad

1 av 3

2 av 3

Kanal 5

3 av 3

Kanal 5

Nöje | 06/09/2011 08:11

Nyheter24:s Quetzala Blanco har sett dokumentärserien Kaos i Båstad som har premiär på Kanal5 ikväll.

Ikväll är det premiär för Kanal 5:s dokumentärserie Kaos i Båstad.

Ett filmteam följer de äldre plastikfantasterna Anna och Liz som är på jakt efter en karl till Liz så att hon kan bli på smällen.

De här två eh, pantertanterna, kommer komplett med gräsliga klänningar, solfjädrar och en kost bestående av Nutrilett och mousserande. Inför resan har Anna botoxat sig (syns inte, men men), fixat läpparna (syns) och gjort något med håret (oklart).

– Allt som gäller hud och hår glömmer jag aldrig, det har jag aldrig gjort. Det jag däremot kan glömma är trosor. Men man behöver ju inte alltid ha på sig dem, skrattar Anna lite lätt hysteriskt.

Kaos i Båstad är oerhört underhållande och djupt tragiskt. Framförallt när jag tänker på hur många stackars småtjejer och småkillar som på allvar sliter ut sig för att bränna pengar på bajs i Båstad.

Ännu sorgligare är den totalt naiva "modellen" Veronica, som hoppas skaffa sig toppjobb nere i Båstad.

– Det vore kul att träffa någon i modebranschen, någon designer eller någon från ett modehus, säger hon.

Sedan instruerar hon sin stackars vapendragare Ida att denna ska säga till om hon ser någon "som kan vara intressant för mig att träffa". Den enda som jobbar med mode den här modellen förmodligen kommer att träffa i Båstad är en lagerarbetare på Crocs.