Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Hon leder The Voice - med Ola Salo och Petter

1 av 3

Jörgen Brennicke/Sylvie/TV4/Kollage

2 av 3

Jörgen Brennicke/Sylvie/TV4

3 av 3

Niclas Brunzell/TV4

Nöje | 07/09/2011 10:43

Stjärnprogramledaren tar plats framför kameran i Tv4:s nya "The Voice".

I TV4:s storsatsning The Voice kommer de fyra folkkära och framgångsrika artisterna Ola Salo, Petter, Carola och Magnus Uggla ta sig an ett gäng riktiga sångfåglar.

De fyra coacherna ska välja ut Sveriges bästa och mest unika röster. Programledare för storsatsningen blir Carina Berg - känd programledare från bland annat tittarsuccérna Berg flyttar in och Idol.

Liknar True Talent

Carina kommer att lotsa tittarna genom programmet, som till mångt och mycket liknar TV3:s nuvarande show True Talent.

The Voice-coachernas första uppdrag blir att välja ut rösterna till sitt stall. I varsin roterande stol, med ryggen vänd mot den som sjunger, får de förlita sig på sina öron. Gillar en coach vad den hör trycker han eller hon på sin knapp och stolen roterar.

Får skivkontrakt

Sedan är det upp till Carola, Magnus, Petter och Ola att agera mentorer åt de tävlande. Under säsongen sållas de tävlande ut och till sist är det bara fyra kvar - en röst för varje coach.

I finalen bestämmer tittarna vem som vinner The Voice Sverige och har landets bästa röst. Vinnaren får dessutom ett skivkontrakt med Universal Music.
 

Se trailern till The Voice Sverige:

Trailerfilm%20om%20att%20s%C3%B6ka%20till%20The%20Voice%20Sverige