1 av 3
2 av 3
- Foto: Kanal 5
3 av 3
- Foto: Kanal 5

Quetzala: Häng med mig till rock bottom istället

Nyheter24:s Quetzala Blanco har sett världens undergång i Kanal 5:s nya satsning Sol, fest och oroliga föräldrar.


– Jag ska ragga strippor! Jag har blivit nerslagen av vakter! Jag ska ha en kul jävla kväll, skrålar en kille från landet. Han är på besök i turisthelvetet Ayia Napa och lever loppan.
– Om det känns så här att vara hög så vill jag göra det varje dag, utbrister en tonårsbrud som precis testat lustgas också befinner sig i Ayia Napa.

Ja, i kväll var det premiär för Kanal 5 och deras satsning Sol, fest och oroliga föräldrar.
Under fyra veckor får den stackars tittaren med – hoppas jag – hög smärttröskel, följa tonårsgäng och deras supa-som-svin-resa till Ayia Napa.
Ja, det är ju inte bara tevetittarna som får följa detta prakthelvete till underhållning.
Tonåringarnas stackars föräldrar är stationerade på hotell i närheten och följer sina arma barns resa mot rock bottom.

Det bjuds på ballcuzzi. Ett spa för kuken helt enkelt. Och så där smakfullt forstsätter det.
Tonårsbrudarna startar dagen med cider, någon annan har aldrig varit utomlands, någon annan har gett sin "soldat en ny frisyr, och nu ska han ut i krig".
Till slut tappar jag räkningen på alla målbrottsröster som bräker fram "Vart e Redbullen", fula jävla volangtoppar och hysteriska tjejskrik som kommer ur munnar med piercade tungor.
Det är strippklubb med Crocs, någon som skriker "sänk den, sänk den" (så är det en Bacardi Breezer).
Svenska tonåringar med en 20-siffrig promillehalt som ylar "Sverige" rakt ut i tomma intet och allt är så klart ackompanjerat av den sämsta eurodansdynga som någonsin producerats.

Alltså jag är verkligen ingen förespråkare för droger och sådant här dekadent leverne, men jag måste ändå fråga var klassen tog vägen. Lustgas? Alkoläsk? Crocs på strippklubb?
Det enda jag vill göra när jag ser de här kidsen är att visa dom hur vi festar i Stockholm med (har jag hört) förstklassiga 80% droger, sippa Sidecars eller kanske på sin höjd Bolli Stollis, besöka ordentliga strippklubbar och leverera väluppfostrade raggningsrepliker på Spy Bar en halvtimme innan stängning.
Ni kan väl slå mig en signal om ni har vägarna förbi storstaden någon gång.
PS. Ta inte med mamma och pappa då. DS.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!