Torsdag 5 Aug
Stockholm

VIDEO: Här bryter Danny ihop - i True Talent

1 av 5
2 av 5
3 av 5
4 av 5
5 av 5

Coachen Danny Saucedo har svårt att hålla tårarna borta när han måste släcka drömmar för sina elever i True Talent.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Struntar i looken

True Talent sänds, med start tisdagen den 23 augusti klockan 20.00, på Tv3 och leds av programledaren Ola Selmén.

Programmet är ungefär som Idol, men utan en jury som bara väljer ut 18-åriga sexiga brunetter med söta leenden eller bildsköna pojkbandskillar.

I True Talent spelar nämligen inte utseendet någon roll. Jo, vi vet - det låter helt vansinnigt. Men ett finger, tolv tår eller hår som Susan Boyle spelar ingen roll. Alla är välkomna.

Som sångcoacher ser vi artisterna Tommy Körberg, Danny Saucedo och Pernilla Andersson, och som jury sitter tre stora publikgrupper som tillsammans representerar svenska folket.

När sångcoacherna i TV3:s talangtävling True Talent under torsdagskvällen måste välja ut sina fyra slutgiltiga elever brister det för coachen och artisten Danny Saucedo.

Från att ha sållat rejält bland sina första utvalda talanger - och plockat ut sex stycken som han vill arbeta vidare med - så måste ytterligare två ut ur tävlingen i kväll.

– Jag kan känna igen mig så jävla väl i var de är någonstans, och jag vet precis hur det känns. De är på tröskeln till sin dröm, och där står jag och stänger dörren framför ansiktet på dem. Jag vill inte vara den som gör det, säger Danny med gråten i halsen.

– Jag vet att det ingår i mitt åtagande i det här programmet, och som coach, att jag ska eliminera folk. Men jag tror att jag egentligen är för känslig för den här uppgiften.

"Blir sjukare och sjukare"

När Danny slutligen måste göra och avslöja sina val för eleverna har han svårt för att bestämma sig, och kräver extra betänketid.

– Det här känns så dumt. Jag har typ huvudvärk för att det är så mycket tankar som snurrar runt, så mycket känslor på ett knapptryck. Ett beslut från min sida - en dröm som slocknar.

– Det här blir bara sjukare och sjukare för varje dag som går.

"Får kräkkänslor"

Även coachkollegan Pernilla Andersson måste ta ett tufft beslut och öga mot öga skicka hem ett par av sina elever.

– Det är för jävligt. Att gå bort dit nu och säga att två inte går vidare. Jag får kräkkänslor varje gång, förklarar hon i torsdagens program.
 

Förhandstitta på coachernas starka känslor i kvällens program:

True Talent sänds på TV3 klockan 20.00 i kväll.

Kommentera
Kopiera länk
Dela