Söndag 19 Sep
Stockholm

Linda Thelenius hemsöks - medverkar i "Det okända"

1 av 2
2 av 2

Nyheter24 kan idag berätta att Linda Thelenius, f.d. Rosing, under hösten får hjälp av medier i programmet Det okända för att komma tillrätta med konstiga energier och hemsök av andar.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Linda Thelenius

Namn: Linda Maria Elisabeth Thelenius

Född: 21 januari 1974 i Västerås

Bor: Vasastan i Stockholm

Familj: Maken och musikern Peter Thelenius och barnen Melissa, 17, Kevin, 12, och Kean, 1. Varannan vecka bor också bonusbarnen Kevin, 14, och Leo, 9, hos familjen.

Bloggar: Läs Lindas blogg här.

Aktuell: Blev känd efter sin medverkan i Big Brother år 2003. Har sedan dess haft dejtingsprogrammet Den rätte för Rosing, släppt självbiografin "Den nakna sanningen" och varit politiker i det nystartade Unika partiet.

Är nu aktuell som bloggerska och med sin medverkan i Sjuan:s Det okända, som sänds i höst.
 

Från Lindas blogg

När jag vaknade var jag så rädd, och jag var helt förstörd. Undrar om det är all den konstiga energin som orsakar detta?

Det är så hemskt att behöva känna så här i sitt eget hem, eller hur?

Förra veckan så satt jag i köket och så hörde jag att Keans polis leksaksbil satte igång och lät fast det inte var någon i vardagsrummet. När jag gick in och tittade så låg den bland leksakerna och blinkade och lät. Den slutade inte förrens jag tog upp den och la den på golvet.

Nyheter24 kan idag berätta att Linda Thelenius, f.d. Rosing, kommer att medverka i höstens säsong av teveprogrammet Det okända, där människor som säger sig vara hemsökta av andar och spöken får hjälp av några av landets mest framstående medier.

I det ockulta programmet, som har premiär den 19 september på Sjuan (tidigare TV4+), får man följa människor som påstår sig ha varit med om obehagliga händelser eller mystiska fenomen i sina hem, och som nu vill få bukt med problemen med hjälp av programmets medier.

Vågar inte sova i sitt eget hem

Linda kontaktade själv produktionen efter att flertalet mystiska händelser inträffat. 

– Jag sökte på grund av att det spökar så mycket hos oss, och det är inte bara jag som känner av det. Det har varit jättejobbigt, så jag tänkte att det kunde vara bra om ett medium kom hem till oss, förklarar hon för Nyheter24.

Vad är det som har hänt?

– Lampor har tänts, leksaker har hoppat på och av, och det har varit smällar i dörrar eller väggar. Massor med grejer.

– Det har varit jätteobehagligt och skitjobbigt. Nu får vi se om det hjälper med programmet.

Trots att Linda aldrig tidigare har sökt upp ett medium så är hon fast besluten om att deras metoder kan fungera.

– Jag är väldigt mottaglig för sådant här, och jag tror absolut att det som händer händer, och det är inget man hittat på. Barnen tycker ju att det är lika jobbigt, och jag måste få veta vem det är som hittar på allt det här.

"Det kom kalluft"

Linda Thelenius medverkan i programmet är alltså sedan tidigare okänd, men hennes röst kan man höra i trailern nedan, där hon kort förklarar att "Det var som att någon öppnade dörren, det kom i kalluft":

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Nästa artikel
"Jag har adhd"