Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Jedward letar hus - i Sverige

Jedward - snart svenska medborgare?
1 av 2

Jedward - snart svenska medborgare?

AP Photo/Frank Augstein/SCANPIX

Åtminstone om de själva får bestämma.
2 av 2

Åtminstone om de själva får bestämma.

AP Photo/Frank Augstein/SCANPIX

Nöje | 15/09/2011 13:50

Sverigebesöken verkar ha gett mersmak. Nu överväger tvillingduon att flytta hit.– Det finns så snygga tjejer, säger Edward Grimes till Nyheter24.

På lördag uppträder den irländska tvillingduon JedwardBlog Awards i Kista Galleria utanför Stockholm. Och förväntningarna på spelningen är skyhöga.

– Röda mattan, paparazzi-fotografer och massvis med skrikande tjejer. Vi vill se Jedward-fans med Jedward-affischer. Förhoppningsvis snor vi inte showen, men vi kommer försöka, säger John Grimes till Nyheter24.

I somras besökte succéartisterna Sverige. Då för att gästa TV4:s Sommarkrysset - där totalkaos väntade i publiken.

– Det var så häftigt att vara med eftersom det bara är superkändisar som uppträder där. Typ Lady Gaga, säger Edward Grimes.

"Det finns snygga tjejer"

Och Sverigebesöken verkar ha betalat sig. Nu letar tvillingparet efter hus i vårt avlånga land. Anledningen? Tjejerna.

– Det finns så snygga tjejer. Och så är det så häftiga byggnader och en varm atmosfär. Det är verkligen ett bra land, säger Edward Grimes.

Alltid någon över åt fansen

Och om någon av dem skulle gifta sig med en svensk pingla så finns det alltid hopp, menar John.

– Vi ser ju likadana ut, så det kan alltid välja mellan John eller Edward. Om någon skaffar flickvän finns det alltid någon över.