Måndag 27 Sep
Stockholm

Izabella Scorupco leder ny säsong av "sexig" Top Model

Izabella Scorupco
1 av 2
Izabella Scorupco. Foto: All over press
Jonas Hallberg, stylist
2 av 2
Jonas Hallberg. Foto: All over press

"Med Jonas går det inte att ha tråkigt". Izabella Scorupco kör en säsong till av Top Model.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Sänds i andra länder

Programmet har sitt orginal i USA där det leds av supermodellen Tyra Banks. Det populära formatet spred sig sedan till bland annat Sverige, England och Australien.

STOCKHOLM. I vår återlanserar TV3  Top Model  Sverige som kommer att ledas av den före detta bondbruden Izabella Scorupco, 41, och Hollywoodstylisten Jonas Hallberg, 39.

– Det känns otroligt spännande. Jag har alltid velat göra tv men det har inte funnits något som känts så klockrent tidigare. Modellandet ligger mig varmt om hjärtat, säger Izabella Scorupco till Metro.

Jonas och Izabella känner sedan innan varandra och är bra vänner. Jonas har bland annat tidigare stylat Izabella i sitt program ”Superstylisten Jonas”.

– Med Jonas går det inte att ha tråkigt. Vi ska ha kul, resa och lära känna tjejerna, säger Izabella till tidningen.

Inspelningsstart sker i början av november och öppnar upp med ett auditionprogram. Därefter drar inspelningen igång i december och fortsätter till mitten av januari för de tjejer som håller sig kvar i tävlingen.

Jonas Hallberg har tidigare bland annat suttit i juryn för Nyheter24:s tävling Next In Fashion. Enligt honom blir det en "sexig" version av Top Model.

– Man kan inte väga 82 kilo och vara 1,53. I’m sorry liksom, det här är en modelltävling, säger Hallberg till Aftonbladet.

Kommentera
Kopiera länk
Dela