Söndag 26 Sep
Stockholm

Lindsay Lohan utkastad från Marc Jacobs fest

1 av 3
2 av 3
3 av 3

"Lindsay är lika trashig som alla säger".

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Mer om Lindsay

Namn: Lindsay Lohan
Ursprung: Italienskt och Irländskt
Född: 25 juli 1986 i New York
Familj: Pappa Michael Lohan som även han har varit skådespelare, mamma Dina och syskonen Michael, Alaina och Dakota.
 

Skandalskådespelerskan Lindsay Lohan blev handgripligen utslängd från en modefest som hon nästlat sig in på - utan inbjudan. Världsstjärnan plankade helt enkelt.

– Wow, Lindsay Lohan är lika trashig som alla säger. Hon kastade drinkar och glas på mig medan vi försökte ta en bild till vmagazine, skriver fotografen Jasper Rischen på sin twitter

Det var i torsdags som fröken Lohan väldigt gärna ville besöka den tillställning som Marc Jacobs anordnade på hotellet Dream Down Town på Manhattan. Hon fick snabbt veta att hon inte var bjuden men beskedet verkar ha fått henne att vilja komma in ännu mer för att festa med modeeliten. Hon kontaktade därför sin vän som äger hotellet och han hjälpte henne in på festen.

Lyckan blev dock inte långvarig då hon snabbt eskorterades därifrån av säkerhetsvakter eftersom Jacobs absolut inte ville ha henne på festen, uppger Huffingtonpost.

Anledningen till att hon inte var bjuden tros vara att hon kvällen innan kastat ett glas i ansiktet på en servitris när hon egentligen avsett träffa fotografen som hon inte ville skulle fotografera henne.

Kommentera
Kopiera länk
Dela