Lördag 25 Sep
Stockholm

Quetzala: Längtar efter kungadirt i Brinkens bok

Nyheter24:s Quetzala Blanco om Michael Brinkenstjärnas skandalbok.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
"Har bilder på när Peter Settman leker sexlekar"

Nyheter24 har tidigare avslöjat att nöjesmanagern Michael Brinkenstjärna i höst släpper en bok om livet bakom kulisserna i nöjessverige - med texter, bilder och historier som, enligt uppgift, "avslöjar allt". Nu har bilderna till boken valts ut - och flera stora namn bör känna sig oroliga.

– Jag har bilder på Peter Settman lekandes sexlekar, Carolina Gynning naken, och på bland andra Izabella Scorupco, Marie Fredriksson och Ulrika Nilsson på TV4-Nyheterna, säger Michael Brinkenstjärna till Nyheter24.

Läs hela artikeln här.

Han är sliskigare än få, Michael Brinkenstjärna. Solariesolad som en äldre Hermés-väska och med en näsa för att tjäna pengar på kändisar har han i decennier dragit land och rike runt med sina stall av dokusåpadeltagare på barturnéer.

Sillisbrudar som i bästa Coyote Ugly-stil vrålar Last call for alcohol och redlösa lantissnubbar som tar mod till sig och ragglar fram till namn som Linda Rosing och Magnus Hedman.

De flesta svenska kändisar har – innan de slog igenom eller visste bättre – hängt med Brinkenstjärna på de här eh, resorna. Och Brinkenstjärna är mycket, men inte dum.
Han har självklart dokumenterat allt.

Så i höst kommer Brinken ut med en bok och kanske även en dvd (!) där svenska kändisar hängs ut.

Förmodligen hoppas Brinken att det här ska slå ner som en bomb i kändis-Sverige. Han utlovar komprometterande material på bland annat en naken Carolina Gynning och en bild där Peter Settman roar sig med sexlekar.

Visst, nu för tiden har både Settman och Gynning klippt sig och skaffat jobb, men det är ingen hemlighet att Settman i stort sett skapade sitt namn genom att vara odräglig och ha fula jeans i Ronny och Ragge.

Carolina Gynning har haft sex i teve och berättat allt och lite till om sina vilda dagar så det kommer knappast som en överraskning där heller.

En dvd på massa dokumänniskor? Jag kan allvarligt talat inte tänka mig något tråkigare.

Det enda som känns matnyttigt och direkt viktigt i Brinkens bok är den utlovade dirten på kungafamiljen. De nickedockorna kan man inte dra i smutsen nog.

Kommentera
Kopiera länk
Dela