- Foto: All Over Press/Kollage

Otrohet, rättegång och försäkrade bröst

Det är söndag och Nyheter24 listar de hetaste händelserna i kändisvärlden. Här hittar du allt som är värt att nämnas från veckan som varit.


Veckans snackisar

Rättegången mot Michael Jacksons doktor Murray har varit händelserik den här veckan. I stort sett varje dag har det kommit upp något nytt chockerande. Barnen tvingades se sin pappa dö och lyssna på den hemska inspelningen av en nedrogad Michael.

Ashton Kutcher och Demi Moore är snart ett avslutat kapitel. I varje fall om man ska tro den unga blondinen Sara Leal, som sägs legat med Kutcher på Demis och Ashtons bröllopsdag. På ett hotell, klockan fyra på morgonen, chocker. Du kan läsa det öppna brevet som avslöjade den påstådda affären här och även se bilden på blondinen. Är det ingen som reagerar på att Ashton förra året, vid exakt samma tidpunkt i stort sett, även då hade huvudrollen i ett otrohetsdrama. Då ska han ha smsat med en brud som han sedan legat med på soffan hemma i parets gemensamma hem. Hur som helst, Ashton har givit sin kommentar till det hela och Demi har svarat på allt genom att säga att hon ser igenom någon på Twitter.

Veckans par

Jason Derulo och Jordin Sparks har funnit varandra. Om nu Jordin kan sluta tjata om sin vikt i varenda intervju så är allt frid och fröjd också.

Rihanna och nya hunken och kärleken Dudley träffades på jobbet.

Veckans småsnack

Holly Madison, du vet den Playboybruttan, försäkrar tuttarna för en miljon dollar, alltså närmare sex miljoner kronor. 30-års kris?

Beyonces avslöjande om att hon var gravid fick ett enormt genomslag. Nu hintar stjärnan om vilket kön barnet kommer ha, nyfiken? Här kan du läsa artikeln.

Scarlett Johannsons läckta nakenbilder skapade rabalder och nu har hon givit sin enda kommentar till det hela.

Jessica Simpson är gravid med sin Eric. Nu har hon redan cravings efter nachos doppade i ost och annat roligt.

Jennifer Aniston har köpt nytt hus, det var svindyrt, och fint. Här ska hon och kärleken Justin Theroux bo. Nu har hon nästan glömt bort att Brad Pitt kallade deras äktenskap för tråkigt i en intervju för två veckor sedan. Nästan.

Veckans bonus

Spana in listan över de dyraste bilderna på kändisar genom tiderna som publicerats i press. Angelina Jolie har många placeringar minst sagt.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Celine Dion om sjukdomen: Hoppas på mirakel

2 timmar sedan

Förlustaffären: Nu har lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts

igår 21:37
Nu har har den omtalade lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts. Huset är byggt med hjälp av en feng shui-expert och kostade 14 miljoner. Men det blev en riktig förlustaffär när paret sålde villan på Värmdö.

Aboriginer får tillbaka spjut – efter 250 år

igår 20:50
Fyra aboriginska spjut som togs från Australien till England av den brittiske upptäcktsresanden James Cook och hans besättning 1770 har återlämnats till Australiens urbefolkning.

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

igår 19:20
Han fick sitt genombrott som detektiven Remington Steele i tv på 1980-talet. Nu ska Pierce Brosnan spela brottsutredare igen. Den irländske skådespelaren får huvudrollen när boksuccén "Torsdagsmordklubben" filmatiseras.

Nya skräckbilder på Johanna Toftbys ansikte – vill varna andra

igår 16:30
Johanna Toftby Fors, 50, väljer nu att visa upp bilder på sitt ansikte som skiftar i både blått, grönt och gult.

"Songs of conquest" får släppdatum

igår 15:24
Göteborgsbaserade Lavapotion är snart klara med sin debuttitel, det turordningsbaserade strategispelet "Songs of conquest", som man filat på sedan 2017.