Söndag 1 Aug
Stockholm

Quetzala: "Blondinbella mäter lycka i hur man presterar"

1 av 3
2 av 3
3 av 3

Quetzala Blanco sågade tidigare Blondinbellas tidning Egoobost vilket fick Blondinbella att gå i taket. Hos Malou von Sivers program Efter Tio möttes de båda mediaprofilerna och det uppstod snabbt en het diskussion.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

STOCKHOLM. Blondinbella hade fortfarande inte glömt Quetzalas Blancos tidigare kritik mot Egoobost och fick stöd av Malou i soffan.

- Om man nu är så himla väluppfostrad här i soffan och om man läste vad du skrev om Egoobost som är Isabellas tidning, så var det att du raljerade och gjorde dig lustig över bilden med portföljen och datorn under armen och den här världen, som är business woman-världen, sa Malou i programmet.

Quetzala Blancos svar lät inte vänta på sig.

- Det måste finnas någonting annat för dom som mår dåligt, för dem som inte pallar, för dem som kanske inte vill prestera, som kanske har andra mål i livet, säger Quetzala Blanco, och får snabbt svar av Blondinbella.

- Absolut. Men det är fel att göra sig lustig över en tidning som vill få tjejer att må bra, säger hon.

"Mall där hon mäter lycka"

Efter programmet var Quetzala Blanco och Blondinbella fortfarande inte överens.

- Är man inte som Blondinbella så är det typ synd om en, säger Quetzala Blanco efter programmet.

Vad har du för hälsning till Blondinbella?

– Hälsning? Hm, jag tycker vi snackade bra i studion men jag tycker att det är tråkigt att Blondinbella har nån slags mall där hon mäter lycka i hur bra man presterar, hur lycklig man är och hur mycket pengar man tjänar. Det känns som att det är en jävla tabu i hennes värld att må dåligt och att prata om det.

Kommentera
Kopiera länk
Dela