1 av 3
- Foto: Eero Hannukainen/All Over Press
2 av 3
- Foto: Eero Hannukainen/All Over Press
3 av 3
- Foto: Al Over Press/ Eero Hannukainen

New York-frun om elaka exet: "Blev skadad"

Nu talar New York-frun Åsa Vesterlund ut om sin elaka ex-pojkvän. I boken "Happy go Lucky" berättar hon om hennes första förälskelse - som gjorde henne olycklig och "halvskadad".


Åsa om sin bok

Boken "Happy, go lucky" innehåller ett kapitel om vett och etikett där Åsa Vesterlund lägger tonvikt på att lära svenska tjejer att dejta.

Var inte för full och bete dig som en kvinna. Som tjej måste man bli bra på att använda sitt sunda förnuft bättre, man ska inte vara för full som tjej. Det är inte passande, man ska bete sig som en kvinna, säger hon.

Åsa Vesterlund, mest känd från teveserien Svenska New York-fruar, har i höst kommit ut med sin första bok, där hon öppethjärtigt beskriver sin resa genom livet.

Allt ifrån att vara en mindre vacker tonåring till att ta svåra beslut som visade sig ändra hennes liv diskuteras.

I sin nya bok berättar Åsa Vesterlund själv om sin första förälskelse, som satte djupa spår i henne. När hon gästade webbteveshowen Erwik så talade hon ut om det känsligaste ämnet  i boken - där hon lämnar ut stora delar av sig själv.

– Det handlar om min första förälskelse, som jag trodde skulle vara mannen i mitt liv. Men det var det absolut inte, utan tvärtom - han var rätt så elak, förklarar hon.

"Var halvskadad"

Efter att Åsa Vesterlund träffat sin första förälskelse, och senare lämnat honom, satte det sina spår.

- De dejterna jag hade efter honom fick sota för det, man var liksom lite halvskadad, säger hon i programmet med Erwik.

Åsa Vesterlund har tidigare uppgett att hon har som motto att peppa unga tjejer. Nu berättar hon i programmet att hon hört många tjejer som varit utsatt för liknande upplevelser som henne själv.

Men mannen det handlar om vill hon inte avslöja, och hoppas heller inte att han får reda på något om att han nu finns med i boken.

Berömmer Magdalena Graaf

Magdalena Graaf har tidigare skrivit en bok om ett destruktivt förhållande med svår misshandel och hot, vilket Åsa Vesterlund berömmer henne för under programmet.

- Hon var väldigt modig.

Åsa Vesterlund uppger i Erwik att hon just nu håller på med en teveprojekt i USA, och jobbar på ett eget märke.

/
/
/
TV3
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!