1 av 4
- Foto: FAKSIMIL People
2 av 4
- Foto: FAKSIMIL People
3 av 4
- Foto: All over press
4 av 4
- Foto: All over press/Montage

Hollywoods nya superpar?

Nya bilder visar Baksmällan-stjärnan Bradley Cooper tillsammans med vad som uppges vara Jennifer Lopez.


Nyskilda Jennifer

Jennifer har nyligen skilt sig från Marc Anthony och tillsammans har de två barn. Tidigare har hon varit tillsammans med Ben Affleck.

HOLLYWOOD: I lördags fångade en paparazzi hunken Bradley Cooper, 37, på bild medan han kör bil i Los Angeles. I passagerarsätet sitter, vad som onekligen ser ut att vara nyskilda Jennifer Lopez, 42, och täcker över sitt ansikte.

På bilderna, som People publicerat, ser man en mörkhårig kvinna i stickad tröja som håller för sitt ansikte medan Bradley har på sig keps och tonade solglasögon.

Enligt en källa till TMZ trivs de verkligen i varandras sällskap och dejtar, men går inte för fort fram.

För en månad sedan var paret på middag tillsammans men avfärdade då det hela som en arbetsrelaterad måltid.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

"Jakt" – på liv och död

Väskförbud stoppar konserter med picknick

Väskförbudet som infördes i november förra året kommer att få konsekvenser för besökare på utomhuskonserter i sommar: Att ta med sig picknick är inte längre möjligt.

af Sillén kommenterar kompisarna i Eurovision

Edward af Sillén ska inte bara skriva manus och regissera Eurovision Song Contest. Han blir även SVT:s kommentator. "Uppgiften ser annorlunda ut när vi är ett värdland", säger han till TT.

Taylor Swift överraskar med dubbelalbum

1 timme sedan
Taylor Swifts nya album är i själva verket ett dubbelalbum. "Jag hade skrivit så mycket 'plågad poesi' de senaste två åren att jag ville dela allt med er" skriver Swift på Instagram.

Tuva Novotny: Superläskigt med komedi

2 timmar sedan
En kvinna som skaffar barn på egen hand – men blir kär i donatorn. Tuva Novotny spelar huvudrollen i Viaplays nya dramakomedi "Allt och Eva" Den handlar om att vara ensam och rädd för gemenskap men ändå söka samhörighet, säger Novotny till TT.

Därför känner du igen Hela kändis-Sverige bakar-Pablos röst

igår 23:21
Pablo Leiva Wenger är en känd hip-hop artist och skådespelare. Men vad vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några vanliga frågor om Leiva Wenger.