Tisdag 3 Aug
Stockholm

Jockiboi polisanmäld för bedrägeri

1 av 3
2 av 3
3 av 3

Joakim "Jockiboi" Berg är åter igen i blåsväder. Denna gång ska han ha sålt förfalskade kläder och vägrat betala tillbaka pengar till köpare.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Vem är Joakim Berg

Bloggaren Joakim "Jockiboi" Berg är känd från "Kungarna av Tylösand", och nu aktuell i TV6 storsatsning "Den sista dokusåpan". Han uppger att han har ett förhållande med bloggerskan och "Big Brother"-deltagaren Hannah Widersted.

VADSTENA. Tevepersonligheten Joakim "Jockiboi" Berg, 25, har dragit på sig ytterligare en polisanmälan. Denna gång för att privat ha sålt falska märkeskläder - som han har hävdat varit äkta.

När en av köparna upptäckte den påstådda förfalskningen erkände Berg bedrägeriet och uppgav enligt köparen att denne skulle få tillbaka sina pengar, vilket länge uteblev.

– Jag känner mig lurad, jag vill bara inte att andra ska råka ut för samma sak, säger en av de som köpt kläder av Berg, till Nyheter24.

Skötts genom Facebook

Köparen uppger även att fler unga har köpt kläder via Kungarna av Tylösand-deltagarens försäljning, som ska ha skötts genom Facebook.

Nyhter24 har tidigare berättat om att Jockiboi har hängt ut unga kvinnor och recenserat deras prestationer i sängen på sin blogg - trots att han inte har haft sex med marioteten av tjejerna. Även dessa händelser har han blivit polisanmäld för.

Joakim Berg har en dag, efter att Nyheter24 kontaktat honom angående en kommentar till det påstådda bedrägeriet, betalt tillbaka pengarna till köparen. Det efter att han lovat betala tillbaka pengarna redan i slutet av augusti.

"Han ansvarar själv"

– Fiktion och verklighet är, tro det eller ej, inte samma sak. Vi ansvarar för hans roll i fiktionen "Den sista dokusåpan". Vad som händer i verkligheten ansvarar han själv för, säger Max Lagerbäck, presschef på MTG till Nyheter24 angående Bergs medverkan i TV6:s "Den sista dokusåpan".

Kommentera
Kopiera länk
Dela