Lördag 27 Nov
Stockholm

"Sjukt pinsamt i sexscener"

Ellen Bergström har spelat in intima sexscener.
1 av 4
Ellen Bergström har spelat in intima sexscener. Foto:
Serien bygger på Sofi Fahrmans böcker om Elsa Gustavsson.
2 av 4
Serien bygger på Sofi Fahrmans böcker om Elsa Gustavsson. Foto: Eero Hannukainen/All Over Press
Ellen Bergström.
3 av 4
Ellen Bergström. Foto: Faksimil från Ellens blogg på Finest.se
4 av 4

Att vara skådespelare är inte alltid lätt. Nu berättar "Elsas värld"-aktuella Ellen Bergström om svårigheterna med sexscener: "Sjukt pinsamt".

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Mer om Ellen Bergström

Ellen Bergström kommer från Vingåker och är känd från TV3:s Elsas värld. Serien är baserad på Sofi Fahrmans bok "Elsas mode" där Elsa Gustavsson från Borås flyttar till Stockholm och försöker att erövra modevärlden med sin blogg "Elsas värld".

Ellen Bergströms skådespelardrömmar har äntligen gått i uppfyllelse. Dagarna i ända spelar hon in succétippade serien Elsas värld - där hon själv spelar huvudrollen, som Elsa själv.

– Jag var inne i Sturegallerian (i Stockholm, red anm.) när samtalet kom. Det var ett nummer jag inte kände igen, så jag tog ett djupt andetag och svarade. Och så bara skrek jag och började storböla, säger Ellen Bergström till Nyheter24.

Serien är baserad på Sofi Fahrmans bok "Elsas mode" där Elsa Gustavsson från Borås flyttar till Stockholm och försöker att erövra modevärlden med sin blogg "Elsas värld".

– Jag tror att det kommer att bli bra. Jag har haft jättekul och jag är stolt över det jag gjort. Det är många kända personer och duktiga skådespelare med, så jag hoppas på ett bra mottagande.

Även om inspelningarna verkar vara en dans på rosor stötte hon givetvis på en del hinder.

– Under provfilmningarna var det en scen där vi skulle spela att vi precis hade haft sex. Och då gick det upp för mig: "Fan, vi ska alltså knulla".

Skrattade under sexscenen

Och erotiska, intima scener har det blivit efter det. Inte helt lätt, men visst går det.

– Det var sjukt pinsamt. Som du förstår började jag skratta. Jag kunde inte andas för att skådespelaren såg så rolig ut. Jag kollade ner på honom och han låg där och låtsades njuta, jag avled!

Hur kommer mamma och pappa att reagera på att deras dotter gör sexscener framför kameran?

– Gud, jag har inte sagt någonting om det. Men det jag tycker är värst är med mormor och morfar - som är så stolta över mig och så kommer de behöva se det här.

"Blir så speedad av Red Bull"

Men det gäller att ha disciplin i sådana lägen, menar Ellen Bergström - som belagts med Red Bull-förbud för att produktionsteamet ska kunna handskas med henne.

– Jag har fått Red Bull-förbud. Jag blir så speedad i slutet av dagen om jag dricker det, säger Ellen Bergström och skrattar.

Elsas värld har premiär på TV3 Play den 3 november.

 

Ellen har tidigare berättat om sexscenerna i webbteveshowen Erwik:

Kommentera
Kopiera länk
Dela