1 av 3
- Foto: All over press
2 av 3
- Foto: All over press
3 av 3
- Foto: All over press

Steven Tylers ansikte sönderslaget efter kollaps

Rockstjärnan slog sönder sitt ansikte när han ramlade ihop i duschen. Slog ut flera tänder och fördes till sjukhus.


Mer om Tyler

Steven Tyler sjunger i bandet Aerosmith och är just nu aktuell som en av American Idols jury. Han är även pappa till skådespelaren Liv Tyler.

PARAGUAY. Steven Tyler, 63, slog på tisdagen sönder ansiktet när han kollapsade i duschen på sitt hotellrum i Paraguay. Sångaren och Idol-juryn ska bland annat ha slagit ut flera tänder och fördes akut till sjukhus, uppger TMZ.

Anledningen till kollapsen uppges vara uttorkning till följd av matgförgiftning.

Sångaren var i Paraguay för att uppträda med Aerosmith senare samma kväll som stjärnan kollapsade. Bandet tvingades med anledning av ledsångarens olycka ställa in konserten.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Vill ta Norrbotten "ut i världen"

Tv-toppen: Flest ville se Anjas seger

Finalen i SVT:s "Mästarnas mästare" sågs av flest tittare förra veckan. 1,4 miljoner ville se Anja Pärson ta hem hela kalaset. Tvåa på listan är TV4:s Masked singer".

Bachelorette 2024: Joar visar upp sin galna kroppsförvandling

Joar Lavold är en av deltagarna i Bachelorette 2024 och är en av de som fått mest tv-tid i huset. Men någonting inte alla vet om surfar-Joar är att han genomgått en stor förändring.

Hotell romantik-Lotta om männen hon inte vill ha: "Finns det något värre?"

1 timme sedan
Lotta Ramel, 66, sökte kärleken i "Hotell Romantik". Nu har SVT-programmet nått sitt slut, men Lotta har fortfarande hopp om kärlek och i en intervju med Hemtrevligt beskriver hon sin drömman.

Jon Bon Jovi kan ha gett sin sista konsert

1 timme sedan
Jon Bon Jovi kanske aldrig kan framträda live igen. I en intervju med The Sunday Times säger rocklegendaren att om han inte kan vara "fantastisk" under scenframträdandet så är tiden med konserter och turnéer över.

Följarnas ilska efter Kenzas bild med hunden Mani: "Elakt"

1 timme sedan
Kenza Zouiten Subosic la ut en bild på sig själv med hunden Mani. Kenzas älskade chihuahua fyller 17 i år och har på ålderns höst blivit både blind och döv. Det som en del följare kommenterade har fått Camilla Gervide som driver Bloggbevakning att se rött.