- Foto: All over press/Montage

Veckans Hollywood-tweets

Nyheter24 summerar veckan i kändistweets.


Nyheter24 på Twitter

Glöm inte att du kan följa Nyheter24 på twitter här.

Demi Moore - Jag börjar min födelsedag med en smäll och lite ap-galenskap, twittrar Ashton Kutchers dru och bifogar en bild på en apa sittandes på hennes axlar.

Katy Perry - Sista turnén i Europa i dag, fortfarande så glad över att ni röstar på mig i MTV EMA för bästa liveartist, twittrade popprinsessan i veckan.

Britney Spears - De här killarna gör allt det tunga jobbet - tacka de som riggar för att väcka scenen till liv runt om i världen, twittrar Brittan som tack till de som bygger hennes scen under konserterna.

Charlie Sheen - Jobbar med Bill Murray & Jason Schwartzman i kväll, det är inte dåligt det, skriver Sheen om sina nya kollegor.

Adam Levine - Bad Boys II igen, kan aldrig stänga av den här, twittrar Maroon5:s ledsångare om en förmodad favoritfilm. 

Paris Hilton - Älskade att träffa tjejerna från Hollands Nex't Top Model på Ibiza, de var alla så söta, twittrar arvtagerskan.

Christina Aguilera - Drottningen tar tillbaka sin tron, akta er killar, twittrar stjärnan skrytsamt.

Ashton Kutcher - Jag försöker bara vara en bra person, twittrade stjärnan efter hans fatala misstag att ge sitt stöd, över twitter, för en tränare som misstänks ha undanhållit fakta om sexualövergrepp. Han tog dock snart tillbaka stödet när han förstod vad tränaren gjort.

Justin Bieber - Tog just emot min första MTV EMA-pris i år, twittrade 17-åringen om förra söndagens gala.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!