Söndag 5 Dec
Stockholm

Därför är kändiseliten konstant otrogen

1 av 13
2 av 13
3 av 13
4 av 13
5 av 13
6 av 13
7 av 13
8 av 13
9 av 13
10 av 13
11 av 13
Dominika Peczynski, chef för Victoria Milan.
12 av 13
Dominika Peczynski, chef för Victoria Milan. Foto: Bertil Ericson / SCANPIX
Nu vet vi. Därför är kändisarna otrogna.
13 av 13
Nu vet vi. Därför är kändisarna otrogna. Foto: Patrik Lundin / SvD / SCANPIX

Otrohet bland kändisar. Inte första gången du läser om det. Inte så konstigt, det är nämligen väldigt vanligt.– Det är vanligt i de kretsarna, säger Dominika Peczynski, chef för otrohetssajten Victoria Milan.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Ryktet går...

... om flera av svenska kändisars otrohet. Nyheter24 listar personerna som det ryktas om i kändiskretsarna.

- Den snart 30-åriga artisten vars rykte sjunkit katastrofalt sedan otroheten mot sin före detta (även hon en välkänd artist) börjat spridas på diverse diskussionsforum. Detta trots att han själv sjunger om sin sorg och smärta efter uppbrottet. Skyll dig själv, säger vi.

- Den svenska - till synes fläckfria - artisten och programledaren vars turnéer bestod av ett oändligt otrohetsdrama. Alla visste, inget sa något.

- Idrottsstjärnan som - nästan för publik - gått bakom ryggen på sin partner. Och inte bara en, utan flera gånger. Och inte bara själv, utan i grupp.

- Den hunkiga, medelålders skådespelaren med barn och en underbar kvinna vid sin sida tar för sig av allt det kvinnliga släktet önskar honom.

Nöjesbranschens sämst bevarade hemlighet. Kändisarna som i smyg och titt som tätt vänsterprasslar - med kollegor, journalister och kvart-i-tre-ragget.

Förr eller senare kommer det - nästan undantagslöst - ut. Trots det drar sig de kända namnen inte för att göra om det.

– Som känd person är man troligtvis väldigt riskbenägen. Det är rätt vanligt bland människor som är kända och mäktiga - och då lockas man av faran och riskerna, säger Dominika Peczynski, chef för otrohetssajten Victoria Milan.

Dominika förklarar att det finns forskning som pekar på att människor som varit i ett förhållande i mer än fem år - i tre av fyra fall - vill vara otrogna.

Möjligheterna avgör

Är du dessutom känd ökar dina möjligheter.

– Många som vill vara otrogna har inte möjlighet till det. Men när man är en person som är känd och rör sig över flera ytor, i flera kretsar och ibland reser mycket har du större möjlighet, säger hon och fortsätter:

– Människor vill vara otrogna, men det är möjligheterna som avgör.

Själv har Dominika Peczynski en bakgrund i artistbranschen, som sångerska i bandet Army of Lovers.

– Otrohet är vanligt i den branschen. Det är vanligt i de kretsarna. Bland finanspersoner och sådana med mycket makt också.

Otrohet är "romantisk vanföreställning"   

Anledningen till otrohet är avsaknaden av passion, tror Dominika Peczynski. Evig trohet menar hon är passé.

– Det är någon romantisk vanföreställning. Det bottnar väl i gamla testamentet, vi lever med vår historia. Men kanske ska vi ifrågasätta den också?

Kommentera
Kopiera länk
Dela