1 av 13
- Foto: All over press
2 av 13
- Foto: All over press
3 av 13
- Foto: All over press
4 av 13
- Foto: All over press
5 av 13
- Foto: All over press
6 av 13
- Foto: All over press
7 av 13
- Foto: All over press
8 av 13
- Foto: All over press
9 av 13
- Foto: All over press
10 av 13
- Foto: All over press
11 av 13
- Foto: All over press
Dominika Peczynski, chef för Victoria Milan.
12 av 13
Dominika Peczynski, chef för Victoria Milan. - Foto: Bertil Ericson / SCANPIX
Nu vet vi. Därför är kändisarna otrogna.
13 av 13
Nu vet vi. Därför är kändisarna otrogna. - Foto: Patrik Lundin / SvD / SCANPIX

Därför är kändiseliten konstant otrogen

Otrohet bland kändisar. Inte första gången du läser om det. Inte så konstigt, det är nämligen väldigt vanligt.– Det är vanligt i de kretsarna, säger Dominika Peczynski, chef för otrohetssajten Victoria Milan.


Ryktet går...

... om flera av svenska kändisars otrohet. Nyheter24 listar personerna som det ryktas om i kändiskretsarna.

- Den snart 30-åriga artisten vars rykte sjunkit katastrofalt sedan otroheten mot sin före detta (även hon en välkänd artist) börjat spridas på diverse diskussionsforum. Detta trots att han själv sjunger om sin sorg och smärta efter uppbrottet. Skyll dig själv, säger vi.

- Den svenska - till synes fläckfria - artisten och programledaren vars turnéer bestod av ett oändligt otrohetsdrama. Alla visste, inget sa något.

- Idrottsstjärnan som - nästan för publik - gått bakom ryggen på sin partner. Och inte bara en, utan flera gånger. Och inte bara själv, utan i grupp.

- Den hunkiga, medelålders skådespelaren med barn och en underbar kvinna vid sin sida tar för sig av allt det kvinnliga släktet önskar honom.

Nöjesbranschens sämst bevarade hemlighet. Kändisarna som i smyg och titt som tätt vänsterprasslar - med kollegor, journalister och kvart-i-tre-ragget.

Förr eller senare kommer det - nästan undantagslöst - ut. Trots det drar sig de kända namnen inte för att göra om det.

– Som känd person är man troligtvis väldigt riskbenägen. Det är rätt vanligt bland människor som är kända och mäktiga - och då lockas man av faran och riskerna, säger Dominika Peczynski, chef för otrohetssajten Victoria Milan.

Dominika förklarar att det finns forskning som pekar på att människor som varit i ett förhållande i mer än fem år - i tre av fyra fall - vill vara otrogna.

Möjligheterna avgör

Är du dessutom känd ökar dina möjligheter.

– Många som vill vara otrogna har inte möjlighet till det. Men när man är en person som är känd och rör sig över flera ytor, i flera kretsar och ibland reser mycket har du större möjlighet, säger hon och fortsätter:

– Människor vill vara otrogna, men det är möjligheterna som avgör.

Själv har Dominika Peczynski en bakgrund i artistbranschen, som sångerska i bandet Army of Lovers.

– Otrohet är vanligt i den branschen. Det är vanligt i de kretsarna. Bland finanspersoner och sådana med mycket makt också.

Otrohet är "romantisk vanföreställning"   

Anledningen till otrohet är avsaknaden av passion, tror Dominika Peczynski. Evig trohet menar hon är passé.

– Det är någon romantisk vanföreställning. Det bottnar väl i gamla testamentet, vi lever med vår historia. Men kanske ska vi ifrågasätta den också?

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Robinson-Charlottas kritik mot TV4:s klippning: ”Framställts som en mobbare”

3 timmar sedan

"Den sista resan" mest sedda dokumentären

idag 12:00
"Den sista resan" har setts av 315 440 biobesökare sedan premiären och är därmed Sveriges mest sedda dokumentär på bio någonsin. Filmen, som är gjord av Filip Hammar och Fredrik Wikingsson, slår nu Stefan Jarls "Ett anständigt liv" från 1979 som innehade det tidigare rekordet.

Allt om SampeV2: Lön, längd och om han har flickvän

idag 11:37
Sampev2 är en av Sveriges största youtubers. Men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Sampev2.

Swifts album slog Spotify-rekord

idag 10:36
Nya rekord från Taylor Swift hör inte till ovanligheterna – men nu har hon slagit ännu ett. Världsstjärnans nya album "The tortured poets department" skriver Spotify-historia som det första albumet som passerat 200 miljoner lyssningar på en enda dag på strömningstjänsten. I och med detta blir hon även den mest strömmade artisten någonsin på en enda dag, skriver Variety.

Niklas Strömstedts miljoner – så mycket pengar tjänar folkkära artisten

idag 10:08
Att Niklas Strömstedt är både folkkär och framgångsrik råder det inga tvivel om. Men hur mycket pengar tjänar han? Nyheter24 har kikat närmare på artistens bolag och inkomst.

Författare bojkottar amerikansk Pen-gala

idag 09:10
31 författare och översättare bojkottar årets stora amerikanska Pen-gala. Bojkotten är en protest mot vad man kallar organisationens misslyckande med att skydda palestinska författare i Gaza.