Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Kissie bojkottar media

- 28/11/2011, 11:44 -
1 av 3

Patrik Österberg/All over press

2 av 3

Eero Hannukainen, All Over Press

3 av 3

Eero Hannukainen, All Over Press

Storbloggaren vägrar prata med media. – Från och med nu ställer jag inte upp på intervjuer alls.

Superbloggaren Alexandra "Kissie" Nilsson har tack vare sin tidigare provokativa blogg länge stått i rampljuset. Hon har de senaste året hamnat på så väl löpsedlar som hela uppslag för sina åsikter och operationer. Även hennes fysiska problem har varit i centrum, där inte minst en svimning på öppen gata - en händelse som sägs vara en följd av hennes kraftiga viktminskning - var vida uppmärksammad.

Nu har 20-åringen bestämt sig för att helt vända media ryggen.

"Jag tycker det är så TRÅKIGT att bli intervjuad så det är inte sant.. Jag hittar alltid istället då på olika ursäkter för att slippa, jag vill ju heller inte vara otrevlig när någon frågar", skriver Alexandra i sin blogg och förklarar att hon tycker att det blivit för mycket.

"Har blivit lite väl mycket sånt, så fort man går på ett event är det bara intervjuer och bilder. Från och med nu ställer jag inte upp på intervjuer alls! Varför ska jag göra något jag tycker är extremt tråkigt..? Jag är inte en diva, utan jag vill njuta av en rolig kväll som vem som helst..?", fortsätter hon.

Om bloggaren helt kommer att avstå från uppmärksamheten kvarstår att se.

Nyheter24 har, utan framgång, sökt Alexandra för en kommentar.