Onsdag 25 Maj
Stockholm

Brinkenstjärna i fängelse - skandalboken skjuts upp

Michael Brinkenstjärna har hamnat i fängelse - för fjärde gången.
1 av 5
Michael Brinkenstjärna har hamnat i fängelse - för fjärde gången. Foto: JANERIK HENRIKSSON / SCANPIX
Michael Brinkenstjärnas bok förväntas komma ut i början av 2012
2 av 5
Michael Brinkenstjärnas bok förväntas komma ut i början av 2012. Foto: ROGER VIKSTRÖM / SCANPIX /
3 av 5
Måns Zelmerlöw ligger också risigt till.
4 av 5
Måns Zelmerlöw ligger också risigt till. Foto: CHRISTINE OLSSON / SCANPIX
Även kungen kan förvänta sig nya skandaler - enligt Brinkenstjärna.
5 av 5
Även kungen kan förvänta sig nya skandaler - enligt Brinkenstjärna. Foto: FREDRIK SANDBERG / SCANPIX

Kändismanagern Michael Brinkenstjärna har åter hamnat i klammeri med rättvisan. Just nu avtjänar han sitt fjärde fängelsestraff, och skandalboken - som beräknades komma ut i dagarna - tvingas bli framskjuten.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Mer om Brinkenstjärna

Michael Brinkenstjärna har gjort sig ett namn genom att vara manager åt diverse dokusåpadeltagare. Idag är han manager åt Nordman, The Poodles, Style, Rongedal, Niclas Wahlgren och Nemo Hedén med flera.

Namn: Michael Brinkenstjärna

Född: 23 februari 1966 i Malmö

Yrke: Manager för ett flertal artister och dokusåpastjärnor. Har jobbat med bland andra Izabella Scorupco, Aqua, Magdalena och Hannah Graaf, Linda Rosing, Naken-Janne, Natacha Peyre med flera.

Nyheter24 har tidigare skrivit om kändismanagern Michael Brinkenstjärnas skandalbok, där han planerar att hänga ut kända namn som Måns Zelmerlöw, Peter Settman och kungabarnen. Men nu har boken blivit uppskjuten. Anledningen? Att han sitter i fängelse för upprepade fall av olovlig körning.

– Jag försökte ringa honom i september men fick genom hans sambo reda på att han sitter inne. Det har helt enkelt varit för många fall av fortkörningar. Dessutom blev han av med körkortet 1989 och har inte tagit något nytt. Däremot har han haft ungerska och amerikanska körkort men inget svenskt, berättar Fredrik Söder, som är en av författarna till boken för Nyheter24.

Michael Brinkenstjärnas sambo bekräftar uppgiften.

– Ja, det stämmer. Det har varit många jobbiga turer kring det här. Han sitter nämligen på en låst anstalt långt från familjen och vi har försökt få honom förflyttad till en ort närmare mig och vår son, men det har varit omöjligt, säger hon till Nyheter24.

Tagit en paus

Fredrik säger att de har försökt att skriva färdigt boken och att han har hållit kontakten med Brinkenstjärna genom att brevväxla. Men nu har arbetet med boken tagit en paus - av naturliga skäl.

– Vi vill inte hasta fram någonting, utan har lagt projektet åt sidan tills vidare. Men vi räknar med att slutföra arbetet under det första kvartalet av 2012, säger Fredrik.

"Finns väldigt mycket om kungen"

Michael Brinkenstjärna har tidigare berättat för Nyheter24 om skandalboken och alla de känslor som den kommer att röra upp bland nöjeseliten.

– Det finns väldigt mycket om kungen, och Måns Zelmerlöw. I boken berättar jag om tunga namn som har betett sig som svin, och jag kommer att publicera allt jag vet. Jag har filmat och fotat allt. Kanske blir det till och med en trilogi, sa han i slutet av sommaren.

Det här är Michaels fjärde vända i fängelse. Han har tidigare varit dömd för bland annat övergrepp i rättsak och misshandel.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Senaste nytt

Thåström öppnar för Rolling Stones

Shanti Roney i Martina Haags skilsmässofilm

Publicerades: 1 timme sedan

Så många såg Eurovision

Publicerades: 1 timme sedan

Sommarens nya heta böcker

Publicerades: 1 timme sedan

Ulvaeus om "abbatarerna": Som riktiga människor

Publicerades: 2 timmar sedan

Då släpps nästa "Call of duty"

Publicerades: 3 timmar sedan