Tisdag 7 Dec
Stockholm

Ger sig på Amanda Jenssen - och Kelly Clarkson

Amanda Jenssen deltog i Idol 2007, där hon hamnade på en andraplats bakom Marie Picasso.
1 av 3
Amanda Jenssen deltog i Idol 2007, där hon hamnade på en andraplats bakom Marie Picasso. Foto: Marc Femenia / SCANPIX
Sibel har deltagit i Idol år 2005, samt Melodifestivalen två gånger.
2 av 3
Sibel har deltagit i Idol år 2005, samt Melodifestivalen två gånger. Foto: Janerik Henriksson / SCANPIX
Sibel Redzep tycker till om artistkollegorna Amanda Jenssen och Kelly Clarkson.
3 av 3
Sibel Redzep tycker till om artistkollegorna Amanda Jenssen och Kelly Clarkson. Foto:

Sibel Redzep är besviken på artistkollegan Amanda Jenssen och går till hårt angrepp i sin blogg.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Artisten Sibel Redzep, 23, säger sig vara stolt över sin medverkan i "Idol 2005". En känsla hon inte menar att Amanda Jenssen delar. På sin blogg riktar nu Redzep kritik mot Jenssen.

"En tråkig upplevelse var är när Amanda Jenssen vägrade komma till idolfinalen 2008 och uppträda med oss fd. idoldeltagare idolvinnare. Vi skulle sjunga ett medley under introt i globenfinalen. Hon tyckte inte det var särskilt coolt och verkar heller inte vara så stolt över att hon kom tvåa i idol. Detta för att göra hennes image och musik mer cool och allt det där." skriver Sibel och fortsätter:

"Jag fattar grejen där också men tycker verkligen inte det är okej att göra sådär! Missförstå mig inte, jag tycker Amanda är en råtalang och grät när hon sjöng Hallelujah i Idol men att dissa Idol på det där sättet är väldigt konstigt med tanke på att det var där någon överhuvudtaget visste vem hon var".

"Vill inte kommentera"

– Amanda är en grym artist men jag vill inte kommentera det jag skrivit i bloggen, säger Sibel Rezep när Nyheter24 når henne.

Sibel menar dock att det inte bara är Jenssens agerande som hon har reagerat på, och även den amerikanska "Idol"-stjärnan Kelly Clarkson får sig en känga.

– När Kelly Clarkson vann en Grammy Awards så tackade hon inte heller "Idol" i sitt tacktal, säger Sibel besviket till Nyheter24.

Jenssen har, sedan sin andraplacering i "Idol 2007", blivit nominerad till och vunnit flera prestigefyllda pris som P3 Guld, vunnit två Rockbjörnar, två Grammis samt Årets artist på Gaygalan.

Kommentera
Kopiera länk
Dela