Måndag 29 Nov
Stockholm

Katrins hämnd mot barnflickan

Om paret har ersatt barnflickan ännu framgår inte.
1 av 3
Om paret har ersatt barnflickan ännu framgår inte. Foto: All Over Press/ Eero Hannukainen
Katrin med sin sambo Bingo Rimér och deras gemensamma son Ringo.
2 av 3
Katrin med sin sambo Bingo Rimér och deras gemensamma son Ringo. Foto: All Over Press/Patrik Österberg
Katrin Zytomierskas barnflicka - spårlöst försvunnen.
3 av 3
Katrin Zytomierskas barnflicka - spårlöst försvunnen. Foto: All Over Press/Charlotte Brunzell

Flytten till USA blev orofylld och problematisk när Katrin Zytomierska och Bingo Rimérs barnflicka plötsligt försvann. Nu hänger hon ut den unga kvinnan. – Jag kommer aldrig tillåta henne ett liv i Sverige, skriver bloggaren upprört.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

LOS ANGELES. Katrin Zytomierska flyttade i början av vintern till USA tillsammans med sambon Bingo Rimér och den gemensamma sonen Ringo, på strax över ett år. Med på resan följde även barnflickan Monia Rejczak med ursprung från Polen, enligt Zytomierska.

Men barnflickan försvann plötsligt - till parets stora förvåning.

"Vår barnflicka har rymt. Hon gjorde det för ett tag sedan men jag har inte velat säga något då jag inte har vetat hur jag ska ställa mig det hela", skriver Zytomierska i sin blogg.

Något som upprörde Zytomierska som går till hård attack mot den unga kvinnan.

"Jag skriver det här inlägget för att folk ska få veta vilket svin den här människan är. Jag litade på henne och hon svek mig. Jag hoppas att hennes chef på kinakrogen tar tillbaka henne och att hon resten av sitt liv kommer att servera yakiniku för 1500 kronor i månaden. Jag önskar henne allt ont och jag kommer aldrig tillåta henne ett liv i Sverige"

Inget visum

Enligt Katrin ska hon, då barnflickan inte fått något visum på grund av sitt ursprung, ha gått i god för flickan. Hon ska därmed skriftligt garanterat det amerikanska konsulatet att det är hon som har ansvar för den unga kvinnan, något som kan bli ett problem för Zytomierska.

"Om hon begår ett brott så ser myndigheter att det är jag som är ansvarig för henne", skriver hon och fortsätter:

"Hör jag att hon kommit till Sverige för jobb så kommer jag att sätta stopp för det. Jag har gjort det förr och jag gör det med lätthet igen".

Publicerar bild

Det är inte bara barnflickans fullständiga namn som Katrin publicerar i sitt arga inlägg - även en bild på flickan med texten "Wanted dead or alive" syns.

Kommentera
Kopiera länk
Dela