Stockholm

Bengtzing om uppbrottet från Hedman: "Trasigare än jag trodde"

Linda Bengtzing talar ut om romansen med Magnus Hedman.
1 av 4
Linda Bengtzing talar ut om romansen med Magnus Hedman. Foto: Pelle T Nilsson/Nyheter24.
2 av 4
. Foto: Faksimil TV4
3 av 4
. Foto: Tom Hevezi / SCANPIX
Bentzing.
4 av 4
Bentzing. Foto: Pontus Lundahl / SCANPIX

I Berg flyttar in berättar Linda Bengtzing hur hårt uppbrottet från Magnus Hedman tagit på henne. – Jag var nog mer trasig än jag trodde, säger artisten.


Läs mer
Linda Bengtzing

Linda Bengtzing är 37 år gammal och har gjort sig känd som pop- och schlagersångerska samt programledare.

”Berg flyttar in” visas ikväll klockan 21:00 på TV4

I veckans avsnitt av ”Berg flyttar in” har turen kommit till Linda Bengtzing att få besök av Carina Berg. Där öppnar sångerskan upp sig och berättar om det smärtsamma uppbrottet från den före detta landslagsmålvakten Magnus Hedman

- Jag var nog mer trasig än vad jag trodde liksom – i hjärtat. För ingen har ljugit för mig förut. Eller det kanske någon har, men inte på det sättet, berättar Linda Bengtzing.

Gick tillbaka till Graaf

I programmet berättar Bengtzing om hur hon och den före detta fotbollsmålvakten precis gått ut i medierna med att de var ett par innan han ångrade sig och gick tillbaka till sin fru, Magdalena Graaf.

- Ja, de ångrade sig sedan. Och det är ju klart att om man vill gå tillbaka till någon så får man väl självklart förtränga det andra. Och sedan hur hårt man förtränger, det är ju upp till var och en, säger Bengtzing i programmet.

Hennes vänner såg hela tiden hur verkligheten såg ut.

- Mina vänner såg ju verkligheten och vårt förhållande. För dem var det inget konstigt, mina vänner bara: "Ja, nu tog det slut och han var en skitstövel", berättar Linda i programmet.

”Gjorde så att jag var redo”

Även fast det plötsliga uppbrottet satte djupa spår känner Linda Bengtzing att det gjorde så att hon hamnat där hon är idag: med mannen Peter och dottern Vera.

- Så det tog tid men jag är glad så för det, för det som hände då och den här pausen jag fick från killar och strul och tillfälliga relationer gjorde att jag var så redo när Peter och jag träffades, menar hon.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.