Innelistan

Nyheter24:s Quetzala Blanco listar veckans höjdpunkter och bottennapp i nöjesvärlden.


1. Ulf Lundell
Min husgud Ulf Lundell gör comeback och filar på en ny platta.
- Jag är förbannad. Jag vill att det ska höras, säger han till Dagens industri.

2. Noomi Rapace
Sveriges hetaste exportstjärna avverkar storfilm efter storfilm, lever loppan och klär sig som en gudinna på röda mattor världen över. Kan vi snälla sluta låtsats att typ Malin Åkerman är ett succénamn när vi har äkta vara mitt framför näsan?

3. Ken Ring
Läs Maja Bredbergs episka intervju med Ken Ring här.

4. Deportees
Sveriges just nu bästa band. Och undertecknad hade lyxen att se dom live på O-Baren i Stockholm i natt.

5. Amanda Schulman
Sveriges fjärde mest googlade person. Större än både Justin Bieber och Anders Breivik.

UTE:
Patrik Ekwall
Alltså ser jag en till artikel om Patrik Ekwall och om hur hans pungkula svullnade upp över Atlanten eller en rad till ur hans ursäkt till bok så tänker jag lämna landet. Han är en simpel sportjournalist med typ minkpäls och lackskor - inte Tranströmer direkt.

Katrin Zytomierska
Nej, det är inte fräscht att efterlysa sin au-pair "död eller levande". Katrin kan väl stanna där i Los Angeles med sin högerpropaganda. Tack, tack.

Amanda Fondell
Okej, supercoolt att vinna "Idol" och låta som en gammal rocktant. Men hur bra kan ett album egentligen bli som man spelar in på en pisskvart? Free Amanda!

Kissie
Ursäkta men vem tror Kissie att hon är? Zlatan? Nu kör Kissie silencio stampa för hon känner sig jagad av pressen. Men konstigt när man väger 0,8 kilo, opererar varje kroppsdel hit och dit och stavar som en kratta?

Rickard Palm
När blev egentligen Rickard Palm Sveriges mest kända person? Hångelbilderna på honom och hans nya kärlek Fanta kommer gå till historien som det mest obehagliga vi sett i år. All kärlek är faktiskt inte vacker.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Nästa artikel
Innelistan
Senaste nytt

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

3 timmar sedan

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

igår 21:32
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

igår 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

igår 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

igår 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.