Fredag 18 Jun
Stockholm

Innelistan

Nyheter24:s Quetzala Blanco listar veckans höjdpunkter och bottennapp i nöjesvärlden.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

1. Ulf Lundell
Min husgud Ulf Lundell gör comeback och filar på en ny platta.
- Jag är förbannad. Jag vill att det ska höras, säger han till Dagens industri.

2. Noomi Rapace
Sveriges hetaste exportstjärna avverkar storfilm efter storfilm, lever loppan och klär sig som en gudinna på röda mattor världen över. Kan vi snälla sluta låtsats att typ Malin Åkerman är ett succénamn när vi har äkta vara mitt framför näsan?

3. Ken Ring
Läs Maja Bredbergs episka intervju med Ken Ring här.

4. Deportees
Sveriges just nu bästa band. Och undertecknad hade lyxen att se dom live på O-Baren i Stockholm i natt.

5. Amanda Schulman
Sveriges fjärde mest googlade person. Större än både Justin Bieber och Anders Breivik.

UTE:
Patrik Ekwall
Alltså ser jag en till artikel om Patrik Ekwall och om hur hans pungkula svullnade upp över Atlanten eller en rad till ur hans ursäkt till bok så tänker jag lämna landet. Han är en simpel sportjournalist med typ minkpäls och lackskor - inte Tranströmer direkt.

Katrin Zytomierska
Nej, det är inte fräscht att efterlysa sin au-pair "död eller levande". Katrin kan väl stanna där i Los Angeles med sin högerpropaganda. Tack, tack.

Amanda Fondell
Okej, supercoolt att vinna "Idol" och låta som en gammal rocktant. Men hur bra kan ett album egentligen bli som man spelar in på en pisskvart? Free Amanda!

Kissie
Ursäkta men vem tror Kissie att hon är? Zlatan? Nu kör Kissie silencio stampa för hon känner sig jagad av pressen. Men konstigt när man väger 0,8 kilo, opererar varje kroppsdel hit och dit och stavar som en kratta?

Rickard Palm
När blev egentligen Rickard Palm Sveriges mest kända person? Hångelbilderna på honom och hans nya kärlek Fanta kommer gå till historien som det mest obehagliga vi sett i år. All kärlek är faktiskt inte vacker.

Kommentera
Kopiera länk
Dela