Söndag 13 Jun
Stockholm

Planen: Sluta skådespela - bli permanent förkrossad

Kat Von D och Jesse James.
1 av 3
Kat Von D och Jesse James. Foto: alloverpress
Jesse bedrog Sandra Bullock med flera kvinnor, nästan direkt efter deras giftemål.
2 av 3
Jesse bedrog Sandra Bullock med flera kvinnor, nästan direkt efter deras giftemål. Foto: alloverpress
3 av 3

Den otrogne maken Jesse James satte spiken i kistan. Sandra Bullock fick nog och avslöjar att hon planerade sluta sitt jobb som skådespelare för att läka sin sår.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Ett modernt par

Kat von D, som tatuerat kändisar i sitt eget program, meddelade första uppbrottet från Jesse James via Twitter. Den andra via Facebook. Vad väntar härnäst, Tumblr?

Den 47-åriga skådespelaren Sandra Bullock har nu erkänt att fjolårets knäckande uppbrott från maken Jesse James, som var otrogen med bland andra tatueringsmodellen Michelle "Bombshell" McGee, tog fullkomligt kål på henne. Länge funderade hon på att sluta skådespela och endast tillbringa tiden med att slicka sin sår.

- Jag var fullkomligt nöjd med att bara vara permanent förkrossad, förklarar Bullock när hon nu tar bladet från munnen.

Nyheten om Jesse James kom ut bara dagarna efter att Bullock vunnit en Oscar för sin insats i "The blind side" - för vilken hon tackade maken Jesse i sitt tacktal.

"Trodde inte jag kunde jobba"

Den som tillslut orkade få Bullock på fötter var regissören Stephen Daldry, som castade henne till rollen mot Tom Hanks i 9/11-filmen "Extremely Loud & Incredibly Close".

- Ärligt talat så trodde jag inte att jag var i en position där jag ville jobba eller ens gå utanför det jag befann mig i. Jag var inte redo. Men möjligheten var starkare och större än mitt huvud, förklarar Bullock på frågan om varför hon tillslut tackade ja till rollen.

Kat Von D blev nästa offer

Efter uppbrottet från Sandra Bullock och deras fem år långa äktenskap fann Jesse James lyckan hos realitystjärnan och tatueraren Kat Von D. Paret rusade in i en förlovning, bröt upp och förlovade sig sedan i augusti igen - innan Kat Von D fick reda på att käre gamle James varit otrogen mot henne med 19 olika kvinnor.

En hyvens man, den där Jesse James.

Kommentera
Kopiera länk
Dela