Låten "Spring för livet" gick direkt in som etta på Svensktoppen. Där låg den sedan under hela vårrn och sommaren.
1 av 6
Låten "Spring för livet" gick direkt in som etta på Svensktoppen. Där låg den sedan under hela vårrn och sommaren. - Foto: Claudio Bresciani / SCANPIX
Varga har bland annat även skrivit en bok.
2 av 6
Varga har bland annat även skrivit en bok. - Foto: Claudio Bresciani / SCANPIX
En bok där hon ska underlätta för killar och berätta hur tjejer tänker.
3 av 6
En bok där hon ska underlätta för killar och berätta hur tjejer tänker. - Foto: Erik Mårtensson/ Scanpix
"jag blev så olycklig" säger hon.
4 av 6
"jag blev så olycklig" säger hon. - Foto: Bertil Ericson / SCANPIX
Nu har dock Varga, lyckligtvis, funnit kärleken i Lars.
5 av 6
Nu har dock Varga, lyckligtvis, funnit kärleken i Lars. - Foto: Jessica Gow / SCANPIX
I ett öppenhjärtligt inlägg förklarar Sara Varga vad som hänt - och vad hennes uppmärksammade, och hyllade, sång handlar om.
6 av 6
I ett öppenhjärtligt inlägg förklarar Sara Varga vad som hänt - och vad hennes uppmärksammade, och hyllade, sång handlar om. - Foto: Jessica Gow / SCANPIX

Sara Varga: "Så deprimerad att jag inte orkade leva"

Nu berättar Sara Varga om helvetet hon levt i. – Så olycklig och deprimerad att jag inte orkade leva längre under en tid, något han tyckte var en bra idé och uppmuntrade det hela, skriver hon.


Romansen bekräftad?

2008 uppgav Klick att Varga och då, högaktuella, komikern Björn Gustafsson hade en romans. Något som basonerades ut på löpsedlar - men som aldrig bekräftades av det påstådda paret själva.

I sitt inlägg skriver dock Varga om vad hennes ex gjorde när hon sedan träffade en ny kille: "Han kontaktade några journalister, och hängde ut oss på löpsedlar över hela landet. Dock blev det nog inte riktigt som han hade tänkt sig, för i Sverige är det inte olagligt att träffa en annan efter att man gjort slut."

Sara Varga hyllades efter sitt emotionella bidrag "Spring för livet", som tog henne till final i fjolårets Melodifestival. Nu berättar hon om det helvete hon tvingats leva med i ett öppenhjärtligt blogginlägg med rubriken "Nu är det nog".

"I min låt spring för livet sjunger jag att man inte ska slå tillbaka, för det är det inte värt. Det står jag fast vid, men om någon fortsätter och förstsätter att plåga och förstöra sprida ondska så måste man sätta stopp", inleder 29-åringen, och fortsätter:

"Såg mellan fingrarna"

"Jag levde förr i tiden ihop med en kille, som var allt annat än snäll. Men jag var kär, till en början så jag såg mellan fingrarna med väldigt många saker och ”stod ut” . Han slog aldrig mig, men det finns tusen andra sätt att göra en människa illa, kränka och skada någon väldigt illa psykiskt. Det gjorde han. På alla sätt och vis", berättar Varga.

Sångerskan fortsätter sedan skriva om exets hat mot henne och hur han försökt förstöra Vargas liv. Han ska även ha misshandlat en av hennes manliga vänner.

Blev deprimerad

"Det är människor som hakat på hans historia om att jag är jordens avskum just för att jag vanärade hans heder med att träffa en ny. Jag är alltså en hora i deras ögon. Jag skiter i dessa små människor och jag struntar i vad dem väljer att tro. Men det sårar mig och min familj att det aldrig tar slut", skriver hon uppgivet.

Och den hårda tiden tog hårt på sara.

"Jag blev så olycklig och deprimerad att jag inte orkade leva längre under en tid, någon han tyckte var en bra idé och uppmuntrade det hela och sa att jag gjorde mig bättre som död", avslöjar Varga.

Trots det har nu artisten funnit ljuset efter den mörka historien, i och med sin nya kärlek Lars och som hon beskriver som hennes finaste människa i livet.

Lyssna på Saras "Spring för livet" här.

/
/
/
Senaste nytt

Sasa Jensens första ord om relationen med Magdalena Graaf

De kan få Kasper Salin-priset

Tekniska museet i Stockholms tillbyggnad Wisdome, flerbostadshuset Raw i Uppsala, privatbostaden Höghult Karlsborg samt kontorsbyggnaden Gjuteriet i Malmö. De är årets nominerade till Kasper Salin-priset i arkitektur.

Lotta Engberg till attack mot Ulf Lundell – i direktsändning

1 timme sedan
"Lotta Engberg gör mej spyfärdig med sitt småkåta smile". Ja, så skrev Ulf Lundell om Lotta i sin bok från 2018. Lotta Engberg vet att hämnd är en rätt som serveras bäst kall – och i direktsändning passade hon på att fyra iväg en syrlig känga till Ulf Lundell...

Sven-Erik om kvinnorna i Hotell romantik: "Ingen snygg"

2 timmar sedan
Sven-Erik deltar i säsong två av SVT:s Hotell romantik. Till Nyheter24 avslöjar han vad han tyckte om kvinnorna i dejtingprogrammet.

M.I.A och Refused till Rosendal Garden Party

3 timmar sedan
Den lankesisk-brittiska rapparen M.I.A och svenska hardcorebandet Refused är klara för sommarens upplaga av Rosendal Garden Party.

Lindsay Lohan gör ny "Freaky friday"

3 timmar sedan
Lindsay Lohan gör en uppföljare till familjefilmen "Freaky friday" från 2003. I en intervju med pratshowvärden Andy Cohen bekräftar Lohan även att skådespelaren Jamie Lee Curtis är med i uppföljaren, vars premiärdatum dock inte är känt.